Sorin Sirkus etsii opintosihteeriä

Tervetuloa töihin Sorin Sirkuksen energiseen sirkusperheeseen. Työyhteisömme kaipaa Sinua ja osaamistasi rikastuttamaan taitavaa tiimiämme. Sorin Sirkus etsii sirkustaidetta ja nuorisotyötä arvostavaa osaajaa opintosihteerin vakituiseen työsuhteeseen.  

Opintosihteerin tehtäviin kuuluu sirkuskoulun taiteen perusopetukseen ja muuhun vakinaiseen opetustoimintaan liittyvä oppilashallinto, tilahallinta, ilmoittautumisjärjestelmä sekä taiteen perusopetuksen ulkopuolinen kurssitoiminta. Häneltä toivotaan vahvaa Primus-, Kurre- ja Wilma-järjestelmien osaamista tai kykyä itsenäisesti perehtyä ja edetä nopeasti näiden järjestelmien sujuvaksi käyttäjäksi. Lisäksi opintosihteeri vastaa Sorin Sirkuksen oppilasviestinnästä ja asiakaspalvelusta sekä sovittavasti sirkuskoulun markkinointiviestinnästä. Kokemus ja nykyaikainen näkemys sosiaalisen median käytöstä sirkuskoulun toiminnan edistämiseksi on tärkeää. Opintosihteeri tukee rehtoria sirkuskoulun hanketoiminnassa ja erilaisissa yhteistyöprojekteissa. Monipuolinen tietotekniikkaosaaminen on tehtävässä eduksi.   

Sorin Sirkus on tamperelainen, vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus. Toiminnan tarkoitus on ylläpitää, edistää ja kehittää lasten ja nuorten sirkustaiteen harrastusta.  Sorin Sirkus antaa varhaisiän sirkuskasvatusta sekä taiteen perusopetusta yleisessä ja laajassa oppimäärässä. Sirkuskoulussa on yli 550 oppilasta. 

Taiteen perusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus järjestää monipuolisesti muuta toimintaa. Esiintyvät-ryhmä esityksineen on tunnettu korkeasta teknisestä ja taiteellisesta tasostaan sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisryhmille suunnattu sosiaalisen sirkuksen toiminta on kasvava ja merkittävä osa opetustoimintaamme ja olemme aloittaneet yhteistyössä Tampereen normaalikoulun kanssa Suomen ensimmäisen sirkuspainotuslinjan niin yläkoulussa kuin lukiossakin. Sorin Sirkus tarjoaa lisäksi lyhytkursseja ja koulutuksia sekä esityksiä ja elämyksiä kaikille sirkustaiteesta kiinnostuneille. 

Sorin Sirkus on kansainvälisesti aktiivinen toimija. Yhteistyötä, tutkimusta, vaihtoja ja esiintymismatkoja tehdään ympäri Eurooppaa eri sirkuskoulujen, festivaalien, opettajien, lasten- ja nuorten sekä yliopistojen kanssa.  

Sorin Sirkuksen opintosihteeri-tiedottajan toimenkuva löytyy täältä. 

Opintosihteerin työ on kokopäivätyötä, työaika on 37,5 tuntia viikossa ja työpaikka sijaitsee Sorin Sirkuksen omissa tiloissa Tampereen Nekalassa. Opintosihteerin keskimääräinen palkka Sorin Sirkus ry:ssä on 2 200 €/kk koulutuksesta, osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 31.1.2023 klo 16. mennessä osoitteeseen merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi 

Tiedusteluihin vastaa rehtori Merja Koskiniemi, merja.koskiniemi@sorinsirkus.fi, puh. 040-706 6330 ja työ alkaa sovitusti mahdollisimman pian. 

 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)