Leirit ja kurssit

Hyvinvointia sirkuksesta

Sorin Sirkuksella järjestetään sirkuskursseja ja leirejä kaikenikäisille. Kursseja järjestetään vauva- ja taaperoikäisille sekä aikuisille syksyisin ja keväisin. Lasten sirkusleirejä järjestetään koulujen lomaviikoilla ja kesälomakaudella. Opettajina kursseilla ja leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset opettajat, ja ne järjestetään sirkuksen omissa tiloissa, osoitteessa Ahlmanintie 63, Tampere. Tutustu alla oleviin kerho-, kurssi- ja leirikuvauksiin ja ilmoittaudu mukaan!

KESÄLEIRIT 2021

Kesäkuussa on joka viikolla tarjolla energisiä ja mukavia sirkusleirejä 4-6-vuotiaille, 7-8-vuotiaille ja 9-11-vuotiaille sekä lajileirejä yli 12-vuotiaille nuorille. Vanhempien ja lasten yhteiset perheleirit järjestetään kesäkuun viimeisellä viikolla sekä elokuussa. Ilmoittautuminen Sorin Sirkuksen kesäleireille aukeaa sunnuntaina 2.toukokuuta. 

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Hintaan kuuluu 4-6-vuotiaiden leireillä sekä puolipäiväleireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. 

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronapandemian rajoitusten vuoksi, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa leirimaksun palautus on mahdollista lääkärintodistusta vastaan.

Sorin Sirkuksen lajileireillä käy myös Nuorisopassi maksuvälineenä!

Lisätietoja Nuorisopassista: https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ohjelmat/tampere-junior/nuorisopassi.html