Leirit ja kurssit

Hyvinvointia sirkuksesta

Sorin Sirkuksella järjestetään sirkuskursseja ja leirejä kaikenikäisille. Kursseja järjestetään vauva- ja taaperoikäisille sekä aikuisille syksyisin ja keväisin. Lasten sirkusleirejä järjestetään koulujen lomaviikoilla ja kesälomakaudella. Opettajina kursseilla ja leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset opettajat, ja ne järjestetään sirkuksen omissa tiloissa, osoitteessa Ahlmanintie 63, Tampere.

Kesäkuussa on tarjolla viikoittain erilaisia ja eripituisia leirejä. Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Hintaan kuuluu 4-6-vuotiaiden leireillä ja lajileireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka sekä hedelmävälipala.  Tutustu huolella leirikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle leirille.

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kun ilmoittaudut 1.5. mennessä, saat leirimaksusta alennusta 10 %. Alennettu hinta näkyy automaattisesti leirimaksuna ilmoittautuessa 1.5. saakka. Perheleireille ei ole alennettua hintaa.

Tampereen kaupungin Nuorisopassilla voi maksaa myös osan sirkuskesäleiristä! 

Nuorisopassi on tarkoitettu kaikille tamperelaisille seitsemäs- ja kahdeksasluokkalaisille. Nuorisopassille ladattu 80 euroa on käytettävissä erilaisiin harrastuksiin vuoden 2022 loppuun asti. Nuorisopassi käy Sorin Sirkuksen lajileireillä maksuvälineenä. Voit valita joko 30, 50 tai 80 euron edun.  

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään viikko ennen leiriä.