Leirit ja kurssit

Sorin Sirkuksella järjestetään sirkuskursseja ja leirejä kaikenikäisille. Kursseja järjestetään vauva- ja taaperoikäisille sekä aikuisille sekä syksyllä että keväällä. Leirejä järjestetään syyslomalla, hiihtolomalla ja kesällä lapsille, nuorille, aikuisille sekä perheille. Taikurikerho pyörii Sorin Sirkuksella koko opintovuoden ajan. Se on tarkoitettu kaikille yli 10-vuotiaille taikuudesta kiinnostuneille.

Katsomme luottavaisesti eteenpäin ja toivomme, että sirkuskoulun kevätkausi pääsee alkamaan suunnitellusti 11.1.2021. Mikäli koronatilanteen vuoksi joudumme keskeyttämään kurssit, on kurssimaksuja mahdollista joko siirtää seuraaville kursseille tai leireille, tai saada jäljelle jäänyt maksu palautuksena takaisin. 

Leirit ja kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. (Huom. perheleireille ja Skidisirkukseen ilmoittautuminen sähköpostitse) Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään noin viikko ennen leiriä.   

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.  

Tutustu kerho-, kurssi- ja leirikuvauksiin alla ja ilmoittaudu mukaan!

Isät ja lapset Skidisirkukseen!

Sorin Skidisirkus (4kk–6-vuotiaille ja heidän iseilleen) 

Sorin Sirkuksen isä-lapsisirkus on mitä mainioin tapa viettää lauantaiaamu yhdessä ja nauttia liikunnan ilosta! Isä ja lapset tutustuvat yhdessä sirkuksen monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan. Ohjelmassa on hauskaa tekemistä ja sirkustemppuja. Sisältö räätälöidään sopivaksi ihan kaikille iseille ja 4kk-6-vuotiaille sirkustähdille. Perheen pienimmän pääsyvaatimuksena on, että lapsi kannattelee päätään.  

Lauantaisin 23.1., 30.1., 6.2. ja 13.2. klo 9-10

Hinta:

1 aikuinen + 1 lapsi 80 €   
1-2 aikuista + 2 lasta 96 €   
2 aikuista + 3 > lasta 114 €  

Sorin Sirkuksen Skidi-sirkus on mitä mainioin tapa viettää lauantaiaamuja yhdessä ja nauttia liikunnan ilosta! Isä ja lapset tutustuvat yhdessä sirkuksen monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan. Ohjelmassa on hauskaa tekemistä ja sirkustemppuja. Sisältö räätälöidään sopivaksi ihan kaikille iseille ja 4kk-6-vuotiaille sirkustähdille. Perheen pienimmän pääsyvaatimuksena on, että lapsi kannattelee päätään.  

Skidisirkukseen otetaan mukaan isiä ja lapsia niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 25. Myös ukit, papat, kummit tai isien kaverit ovat tervetulleita mukaan. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että käsiä ja silmiä riittää jokaiselle lapselle. Skidisirkus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

HUOM! Ilmoittautuminen sähköpostitse annukka.nevalainen@sorinsirkus.fi > kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä ja nimi/nimet, kotiosoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Leirimaksusta lähetetään lasku.

 

Vauva- ja taaperosirkuskurssit

Kevään 2021 vauva- ja taaperosirkuskursseilla eri-ikäiset sirkustähdet sukeltavat yhdessä oman aikuisen kanssa sirkuksen värikkääseen maailmaan. Lorut laulut ja yhdessä temppuileminen ovat olennainen osa sirkustuntia.

Valitse alta sopiva kurssi ja ilmoittaudu mukaan!

Lauantaisin 23.1., 30.1., 6.2. ja 13.2. klo 10.30-11.30

Hinta 80 €

Vauhdikasta menoa hurjapäisille sirkustähdille. ”Aikuiset, pysykää perässä!” Tämän kurssin päätarkoitus on tarjota innokkaille energiapakkauksille tila ja mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kykyjään turvallisessa, mutta stimuloivassa ympäristössä. Paikallaan olon tarve sekä sääntöjen määrä on minimoitu.

Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 lasta ja kursseille otetaan enintään 14 lasta vanhempineen. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkukseen!

Tervetuloa Sorin Sirkuksen ihmeelliseen maailmaan! 

Ilmoittaudu

Aikuisten kurssitarjonta keväällä 2021

Keväällä 2021 aikuisille tarkoitettuja harrastusryhmiä järjestetään viisi. Ryhmään mahtuu lajista riippuen 12 osallistujaa ja kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Kevään 2021 alkeiskurssit on suunnattu jo syksyllä kurssille osallistuneille tai aikuisille, joilla on jonkin verran aiempaa kokemusta akrobatiasta tai ilma-akrobatiasta (alkeis-jatkotaso). Jongleerauksen kurssille ovat kaikki tervetulleita omasta taitotasosta riippumatta!  

Perjantaisin klo 17:35-19:35, alkaen 22.1.2021, yhteensä 12 kertaa.  

Huom! Harjoituksia ei järjestetä pe 5.3.2021 ja pe 2.4.2021.

Kurssilla tutustutaan akrobatian perusteisiin sekä kehonhallintaan. Osallistujien kanssa keskitytään oikeanlaisiin tekniikoihin sekä tutustutaan monipuolisesti akrobatian eri osa-alueisiin. Kurssi on suunnattu syksyllä mukana olleille tai aikuisille, joilla on jo vähän aiempaa kokemusta akrobatiasta. 
 
Hinta 221 €.

Opettaja Eben Aidoo.

Ilmoittaudu

Perjantaisin klo 19:15-21:15, alkaen 22.1.2021, yhteensä 12 kertaa.  

Huom! Harjoituksia ei järjestetä pe 5.3.2021 ja pe 2.4.2021. 

Akrobatian jatkokurssilla edetään erilaisten kärrynpyörien, arabialaisen ja puolivolttien kautta voltteihin. Lisäksi kurssilla harjoitellaan käsinseisontaa kehittäviä voima-, tekniikka- ja liikkuvuusharjoituksia. Tunneilla harjoitellaan myös trampoliinihyppyjä. 

Hinta 221 €. 

Opettaja Jarmo Humalajärvi. 

Ilmoittaudu

Maanantaisin klo 19.15-21.15,  alkaen 18.1.2021, yhteensä 12 kertaa. 

Huom! Harjoituksia ei järjestetä ma 1.3.2021 ja 5.4.2021. 

Tunneilla keskitytään ilma-akrobatiaan ja käydään läpi perustekniikoita trapetsilla, rengastrapetsilla, kankaalla ja köydellä. Kurssi on suunnattu syksyllä mukana olleille tai aikuisille, joilla on jo vähän aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta. 
 
Hinta 221 €.

Opettaja Ilona Jääski.

Ilmoittaudu

Torstaisin klo 19:15-21:15, alkaen 21.1.2021, yhteensä 12 kertaa. 

Huom! Harjoituksia ei järjestetä to 4.3.2021. 

Jatkokurssilla ilma-akrobatiassa edistyneempiä ohjataan haastavimpiin harjoituksiin trapetsilla, rengastrapetsilla, kankaalla ja köydellä. Jatkokurssille osallistuvien pitää päästä omatoimisesti välineelle. On eduksi, jos kankaassa osaa kiivetä ja nostaa itsensä taittoon, jotta kiedontojen teko onnistuu temppuja varten. Kurssilla on tarkoitus tutustua kaikkiin välineisiin, mutta toki voit pääasiassa keskittyä välineeseen tai välineisiin, joista sinulla on eniten kokemusta.  

Hinta 221 €. 

Vaihtuva opettaja/ilma-akrobatian vierailevat ammattilaiset ja Sorin Sirkuksen omat ilma-akrobatian opettajat. 

Ilmoittaudu

Haluatko saada tietoa uusista kursseista sähköpostiisi?

Ilmoittaudu lyhytkurssien postituslistalle

Yhteystiedot

Merja Koskiniemi
Rehtori
etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi
p. 040 706 6330
Sirkuskoulun asiat, ilmoittautumiset, leirit ja kurssit
Tehtävät
Annukka Nevalainen
Opintosihteeri

etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi
p. 044 763 4289

Sirkuskoulun oppilashallinto, ilmoittautumiset, leirit ja kurssit
Tehtävät

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa!  Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan.

Kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 lasta ja kursseille otetaan enintään 12 lasta vanhempineen. Jokaista osallistuvaa lasta kohden mukana tulee olla yksi aikuinen. Mitään ennakkotaitoja ei kursseilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkustelemaan! Kursseilla opettavat kokeneet vauva/taaperosirkusopettajat.

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Koko kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.

Sorin Sirkuksella järjestetään sirkuskursseja myös aikuisille. Kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille. Syksyllä alkaville alkeiskursseille ei vaadita aikaisempaa kokemusta sirkuslajeista. Kurssilla edetään jokaisen oman tuntemuksen mukaan, joten kaikki halukkaat voivat tulla mukaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan. Mikäli olet aikaisemmin tutustunut sirkuslajeihin ja koet olevasi jo edistyneempi harrastaja voit ilmoittautua mukaan jatkokurssille. 

Kevätkauden akrobatian ja ilma-akrobatian alkeiskurssit on suunnattu jo syksyllä kurssille osallistuneille tai aikuisille, joilla on jonkin verran aiempaa kokemusta akrobatiasta tai ilma-akrobatiasta (alkeis-jatkotaso). Jongleerauksen kursseille ovat kaikki tervetulleita omasta taitotasosta riippumatta! 

Ryhmään mahtuu lajista riippuen 10-12 osallistujaa ja kurssi järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi. Opetuksesta vastaavat eri lajien ammattitaitoiset ohjaajat.

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Sorin Sirkus ei vastaa aikuisten sirkuskurssien vakuutuksista.

Sorin Sirkuksella järjestetään koulujen lomaviikoilla sirkusleirejä. Leireillä harjoitellaan mm. tasapainoilua, jongleerausta, akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa. Leireillä ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, utelias ja iloinen mieli riittävät. Leirejä järjestetään kolme kertaa vuodessa; syyslomalla, hiihtolomalla ja kesällä.  

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Leirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Lomaleiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin.

Kurssi-ilmoittautumiseen pääset tästä. Huomioithan, että lomakkeella voi tehdä vain yhden ilmoittautumisen kerrallaan.

Taitoja työelämään! Poweria porukkaan! Puhtia arkeen! Iloa Elämään!

Jokaisessa aikuisessakin asuu sirkustähti! Sirkus tarjoaa työyhteisölle tai muulle porukalle, uudenlaista, virkistävää ja voimauttavaa toimintaa yhdessä.

Ilo, heittäytyminen, luottamus, hulluttelu ja yhteistyö ovat teemoja, joiden ympärille työpaja rakentuu. Työpajassa sukelletaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Osallistujat pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja ryhmän vahvuuksia muun muassa tasapainoilun, ryhmäakrobatian ja jongleerauksen avulla. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Sirkustelun ohessa porukka pääsee nauramaan ja puhaltamaan yhteen hiileen erilaisten mukavien harjoitteiden myötä.

Sirkustyöpaja sopii minkälaiselle porukalle tahansa! Sisältö on tarvittaessa räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan. Työpajojen yhteyteen voi liittää mahdollisuuksien mukaan ruokailun, seminaarin, koulutusta ja sirkusesityksen. Työpajan hinta sisältää sirkusopetuksen, tilan ja välineiden käytön sekä kahvituksen ennen tai jälkeen pajan. Pajan kesto voi olla 2–6 tuntia ja osallistujia voi olla 5–100.

Tilauksen yhteydessä osallistujien arvioitu määrä ja kesto olisi hyvä olla tiedossa.

Lisätiedot ja tilaukset:
Lari Aaltonen, tuottaja, etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi, p. 044 345 3748

Jokaisessa meissä asuu sirkustähti! Sorin Sirkuksen sirkuskoulu tarjoaa hulvatonta ja hikoiluttavaa toimintaa yhdessä! Ilo, heittäytyminen, luottamus, hulluttelu ja yhteistyö ovat teemoja, joiden ympärille työpaja rakentuu.

Työpajassa sukelletaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Osallistujat pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja ryhmän vahvuuksia muun muassa tasapainoilun, ryhmäakrobatian ja jongleerauksen avulla. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Sirkustelun ohessa porukka pääsee nauramaan ja puhaltamaan yhteen hiileen erilaisten mukavien harjoitteiden myötä. Sirkustyöpaja sopii minkälaiselle porukalle tahansa, niin aikuisille kuin lapsille. Sisältö on tarvittaessa räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan.

Hinta sisältää sirkusopetuksen, tilan ja välineiden käytön. Kesto voi olla 1 – 5 tuntia, ja osallistujia voi olla 5 – 50.

  Tarjouspyyntö (lomake) SIRKUSKURSSI (* merkityt pakollisia)

  Sirkuskurssin toivottu ajankohta *

  Kurssin kesto * (1 – 5 h)

  Osallistujien arvioitu määrä *

  Järjestetäänkö kurssi Sorin Sirkuksen tiloissa vai muualla *

  Lyhyt kuvaus osallistujista *

  Muuta huomioitavaa tai kysymyksiä

  Yhteyshenkiön nimi *

  Yhteyshenkilön sähköposti *

  Yhteyshenkilön puhelinnumero *

  Lisätiedot:
  Lari Aaltonen, tuottaja, etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi, p. +358 44 345 3748