Leirit ja kurssit

Sorin Sirkuksella järjestetään sirkuskursseja ja leirejä kaikenikäisille. Säännöllisesti järjestettävät leirit pidetään syyslomalla, hiihtolomalla ja kesällä. Kursseja järjestetään vauva- ja taaperoikäisille sekä aikuisille.

Kerho- ja leiritoiminta

Sorin Sirkuksella järjestetään koulujen lomaviikoilla sirkusleirejä. Leireillä harjoitellaan mm. tasapainoilua, jongleerausta, akrobatiaa ja ilma-akrobatiaa. Leireillä ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, utelias ja iloinen mieli riittävät. Leirejä järjestetään kolme kertaa vuodessa; syyslomalla, hiihtolomalla ja kesällä.  

Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Lomaleiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. 

Kurssi-ilmoittautumiseen pääset tästä. Huomioithan, että lomakkeella voi tehdä vain yhden ilmoittautumisen kerrallaan.

Taikurikerho, kaikille yli 10-vuotiaille

Taikurikerhossa opiskellaan laajasti taikuuden perusteita korttitempuista suuriin illuusioihin ja mentalismista lähitaikuuteen. Kerho on tarkoitettu kaikille yli 10-vuotiaille taikuudesta kiinnostuneille, on sitten vasta-alkaja, harrastaja tai ammattilainen. Kerhoon voi tulla myös yhdessä vanhemman kanssa. Kerhon vetäjänä toimii useasti palkittu taikuri Pasi Hyvärinen

  • Kurssilla opetellaan muun muassa:
  • lukemaan ihmisen ajatuksia
  • taikomaan esineitä kadoksiin ja näkyviin
  • monistamaan, katkaisemaan ja ehjäämään esineitä
  • leijuttamaan esineitä
  • tekemään erilaisia taikoja arkipäivän esineillä ja asioilla

Taikurikerho kokoontuu maanantaisin klo 19.15-20.45.

Sorin sirkuskoululaisille taikurikerho on opetussuunnitelmaan kuulumaton lisätunti ja sen hinta on 48 € syyslukukausi ja 51 €kevätlukukausi. Merikarhuille ja sirkuskoulun ulkopuolisille osallistujille Taikurikerhon hinta on 179 € syksy ja 193 € kevät.

Otamme uusia taikuudesta kiinnostuneita mukaan läpi lukuvuoden. Ilmoittautumiset sirkuskoulun toimistoon elina.salminen@sorinsirkus.fi

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa!  Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan.

Tilaus- ja lyhytkurssit

Sorin Sirkuksella järjestetään vuosittain erilaisia ja eri pituisia lyhytkursseja lapsille ja aikuisille. Voit ilmoittautua Lyhytkurssit -sähköpostilistalle saadaksesi tietoa tulevista kursseista.

Jokaisessa meissä asuu sirkustähti! Sorin Sirkuksen sirkuskoulu tarjoaa hulvatonta ja hikoiluttavaa toimintaa yhdessä! Ilo, heittäytyminen, luottamus, hulluttelu ja yhteistyö ovat teemoja, joiden ympärille työpaja rakentuu.

Työpajassa sukelletaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Osallistujat pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja ryhmän vahvuuksia muun muassa tasapainoilun, ryhmäakrobatian ja jongleerauksen avulla. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Sirkustelun ohessa porukka pääsee nauramaan ja puhaltamaan yhteen hiileen erilaisten mukavien harjoitteiden myötä. Sirkustyöpaja sopii minkälaiselle porukalle tahansa, niin aikuisille kuin lapsille. Sisältö on tarvittaessa räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan.

Hinta sisältää sirkusopetuksen, tilan ja välineiden käytön. Kesto voi olla 1 – 5 tuntia, ja osallistujia voi olla 5 – 50.

Tarjouspyyntö (lomake) SIRKUSKURSSI (* merkityt pakollisia)

Sirkuskurssin toivottu ajankohta *

Kurssin kesto * (1 – 5 h)

Osallistujien arvioitu määrä *

Järjestetäänkö kurssi Sorin Sirkuksen tiloissa vai muualla *

Lyhyt kuvaus osallistujista *

Muuta huomioitavaa tai kysymyksiä

Yhteyshenkiön nimi *

Yhteyshenkilön sähköposti *

Yhteyshenkilön puhelinnumero *

Lisätiedot:
Lari Aaltonen, tuottaja, lari.aaltonen@sorinsirkus.fi, p. +358 44 345 3748

Taitoja työelämään! Poweria porukkaan! Puhtia arkeen! Iloa Elämään!

Jokaisessa aikuisessakin asuu sirkustähti! Sirkus tarjoaa työyhteisölle tai muulle porukalle, uudenlaista, virkistävää ja voimauttavaa toimintaa yhdessä.

Ilo, heittäytyminen, luottamus, hulluttelu ja yhteistyö ovat teemoja, joiden ympärille työpaja rakentuu. Työpajassa sukelletaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Osallistujat pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja ryhmän vahvuuksia muun muassa tasapainoilun, ryhmäakrobatian ja jongleerauksen avulla. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Sirkustelun ohessa porukka pääsee nauramaan ja puhaltamaan yhteen hiileen erilaisten mukavien harjoitteiden myötä.

Sirkustyöpaja sopii minkälaiselle porukalle tahansa! Sisältö on tarvittaessa räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan. Työpajojen yhteyteen voi liittää mahdollisuuksien mukaan ruokailun, seminaarin, koulutusta ja sirkusesityksen. Työpajan hinta sisältää sirkusopetuksen, tilan ja välineiden käytön sekä kahvituksen ennen tai jälkeen pajan. Pajan kesto voi olla 2–6 tuntia ja osallistujia voi olla 5–100.

Tilauksen yhteydessä osallistujien arvioitu määrä ja kesto olisi hyvä olla tiedossa.

Lisätiedot ja tilaukset:
Lari Aaltonen, tuottaja, lari.aaltonen@sorinsirkus.fi, p. +358 44 345 3748

Lisätiedot tilaus- ja lyhytkursseista sekä leiri- ja kurssitoiminnasta
Lari Aaltonen
Tuottaja
lari.aaltonen@sorinsirkus.fi
p. 044 345 3748
Sosiaalinen sirkus, tilauskurssit ja -työpajat, hankkeet, kansainväliset asiat
Tehtävät
Pertti Huovinen
Tuottaja
pertti.huovinen@sorinsirkus.fi
p. 044 736 3067
Esitystoiminta, keikat, produktiot ja tiedotus
Tehtävät

Aikuisten kurssit

Aikuisten ilma-akrobatian jatkokurssilla edistyneempiä ohjataan haastavimpiin harjoituksiin trapetsilla, rengastrapetsilla, kankaalla ja köydellä. Jatkokurssille osallistuvien tulisi päästä omatoimisesti välineelle. Osallistujille olisi eduksi jos kankaassa osaa kiivetä ja nostaa itsensä taittoon, jotta kiedontojen teko onnistuu temppuja varten. Kurssilla on tarkoitus tutustua kaikkiin välineisiin, mutta toki voit pääasiassa keskittyä välineeseen tai välineisiin, joista sinulla on eniten kokemusta.  Hinta 184 €. 

Opettajana Elina Mäkelä/Ilona Jääski/Kamilla Nisso.
Perjantaisin klo 19.15–21.15, ajalla 23.8.–1.11.2019 (Huom! Ei harjoituksia pe 18.10.2019).
Ilmoittaudu tästä

Akrobatian jatkokurssilla edetään erilaisten kärrynpyörien, arabialaisen ja puolivolttien kautta voltteihin. Lisäksi kurssilla harjoitellaan käsinseisontaa kehittäviä voima-, tekniikka- ja liikkuvuusharjoituksia. Tunneilla harjoitellaan myös trampoliinihyppyjä. Hinta 184 €.

Opettajana Juha Helppikangas.
Torstaisin klo 19.15–21.15, ajalla 22.8. – 31.10.2019 (Huom! Ei harjoituksia to 17.10.2019).
Ilmoittaudu tästä

Kurssilla tutustutaan akrobatian perusteisiin sekä kehonhallintaan. Kurssi sopii kaikentasoisille harrastajille, aiempi osaaminen ei ole välttämätöntä. Osallistujien kanssa keskitytään oikeanlaisiin tekniikoihin sekä tutustutaan monipuolisesti akrobatian eri osa-alueisiin. Hinta 184 €.

Opettajana Laura Tikka.
Torstaisin klo 19.15–21.15, ajalla 22.8. – 31.10.2019 (Huom! Ei harjoituksia to 17.10.2019).
Ilmoittaudu tästä

Tunneilla keskitytään ilma-akrobatiaan ja käydään läpi perustekniikoita trapetsilla, rengastrapetsilla, kankaalla ja köydellä. Hinta 184 €.

Opettajana Kamilla Nisso/Sanna Kopra.
Maanantaisin klo 19.15–21.15, ajalla 19.8. – 28.10.2019 (Huom! Ei harjoituksia ma 14.10.2019).
Ilmoittaudu tästä

Tunneilla harjoitellaan eri sirkuslajeja mm. jongleerausta, tasapainottelua ja lattia-akrobatiaa (ei ilma-akrobatiaa). Jokainen tunti sisältää alkulämmittelyn sekä lajista riippuen liikkuvuus- ja voimaharjoitteita. Kurssin sisältö suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa ja sitä painotetaan osallistujien toiveiden mukaisesti. Hinta 184 €.

Opettaja Simon Llewellyn. Huom. opetus on englanniksi.
Perjantaisin klo 19.15–21.15, ajalla 23.8. – 1.11.2019 (Huom! Ei harjoituksia pe 18.10.2019).
Ilmoittaudu tästä

Tutustu Sorin Sirkuksen lomaleirien tarjontaan

Syyslomaleirit

Sorin Sirkuksella järjestetään vuosittain lomaleirejä koulujen syyslomalla. Uusien leirien kurssikuvaukset ja ohjeet ilmoittautumisesta julkaistaan tässä valikossa.

Artikkeleita ei löytynyt.

Hiihtolomaleirit

Sorin Sirkuksella järjestetään vuosittain lomaleirejä koulujen hiihtolomalla. Uusien leirien kurssikuvaukset ja ohjeet ilmoittautumisesta julkaistaan tässä valikossa.

Artikkeleita ei löytynyt.

Kesäleirit

Sorin Sirkuksella järjestetään vuosittain kesäleirejä koulujen loma-aikana kesäkuussa. Uusien leirien kurssikuvaukset ja ohjeet ilmoittautumisesta julkaistaan tässä valikossa.

Artikkeleita ei löytynyt.