Kesän 2024 sirkuskurssien ilmoittautuminen on nyt auki

Kesäkuussa Sorin Sirkuksella on tarjolla viikoittain erilaisia ja eripituisia sirkusleirejä ja -kursseja. Kaikki eri vaihtoehdot aikatauluineen ja hintoineen näet alempana tällä sivulla omina kuvalinkkeinään.

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Mukaan voivat tulla myös jo sirkuskoulussa olevat lapset ja nuoret, jotka haluavat kehittää omia taitojaan.

Hintaan kuuluu 4-6-vuotiaiden leireillä ja lajileireillä hedelmä ja mehu, ja kokopäiväleireillä lämmin ruoka sekä hedelmävälipala. Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Opetus järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kun ilmoittaudut 2.5. mennessä, saat leirimaksusta alennusta 10 %. Alennettu hinta näkyy automaattisesti leirimaksuna ilmoittautuessa 2.5. saakka. Perheleireille ja aikuisten kursseille ei ole alennettua hintaa. 

Leiriläiset/kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Maksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri/kurssi, mikäli sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa maksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Tervetulokirjeet toteutuville leireille/kursseille lähetetään viikko ennen leiriä/kurssia. 

Tampereen kaupungin Nuorisopassilla voi maksaa myös osan sirkuskesäleiristä!

Nuorisopassi on tarkoitettu kaikille tamperelaisille seitsemäs- ja kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisille. Nuorisopassille on ladattu saldoa käytettäviksi erilaisiin harrastuksiin. Nuorisopassi käy Sorin Sirkuksen lajileireillä maksuvälineenä. Voit valita joko 30, 50 tai 80 euron edun.  

Varmista puhelimesi Nuorisopassi-sovelluksesta jäljellä oleva saldosi ja maksa kurssimaksu kokonaisuudessaan normaalisti ilmoittautumisen yhteydessä.  Etu aktivoidaan sovellukseen sirkuksella yhdessä joko opettajan tai muun henkilökunnan kanssa ensimmäisen leiripäivän aikana, jonka jälkeen Nuorisopassin edun osuus kurssimaksusta palautetaan tilillesi. Voit lähettää tilinumerosi maksun palautusta varten suoraan talouspäällikölle osoitteeseen sami.paivinen@sorinsirkus.fi. 

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava