Esitykset

Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Esiintyjinä toimivat esiintyvät-ryhmän taidokkaat, pitkälle edenneet ja kokeneet sirkusesiintyjät. Esiintyvät harjoittelevat ympäri vuoden 42 opintoviikkoa: viikossa 12–30, vuodessa 504–1260 oppituntia. Heidän etuoikeutenaan on harjoitella paljon, monipuolisesti ja huippuohjaajien kanssa. Ryhmän jäsenet paitsi tähdittävät sirkuksen päätapahtumaa joulushow-esitystä, myös keikkailevat ahkerasti ympäri vuoden. Joulushow kerää katsomoihin vuosittain jopa yli 10 000 katsojaa. Joulushow-esitysten lisäksi Sorin Sirkuksella toteutetaan vuosittain keväällä lopputyöfestivaali Sorifest ja sirkuskoulun kaikkien oppilaiden voimainponnistus kevätsirkus sekä Sorin Sirkus Show. Sorin Sirkus toteuttaa myös tilausesityksiä ja räätälöityjä tilaisuuksia. 

Soilu johdattaa tarunhohtoisen talven maailmaan

Sorin Sirkuksen 35-vuotisjuhlavuosi huipentuu uuteen joulushow-esitykseen Joulushow Soilu saa ensi-iltansa perjantaina 20.11. klo 18.00 Sorin Sirkuksella. Esitys johdattaa katsojat taianomaiselle ...
Tutustu!

Yhteyshenkilöt

Pertti Huovinen
Tuottaja
etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi
p. 044 736 3067
Taina Kopra
Sirkustirehtööri

etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi

Jouni Kivimäki
Maneesimestari
etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi
p. 040 416 1325

Soriferia keräsi lähes 11 000 katsojaa

Sorin Sirkuksen joulushow-esitys Soriferia keräsi 6.1.2020 päättyneellä esityskaudella 10 897 katsojaa. Varsinaiset esitykset keräsivät 9830 katsojaa. Ensi-iltaa edelsivät kaksi koululaisnäytöstä sekä sirkuskoulun oppilaille ja muille sidosryhmille järjestetty kenraalinäytös, jotka yhdessä keräsivät 1067 katsojaa.  Huimiin sirkusseikkailuihin aavikolle ja villiin erämaahan johdattanut Soriferia sai ensi-iltansa 22.11.2019 ja sitä esitettiin yhteensä 22 kertaa. Maneesilla nähtiin esiintyvät-ryhmän taidokkaat nuoret […]

Joulushow 2018 ja dokumentti esityksen valmistamisesta Yle Areenassa

Pääsiäisenä Yle Teemalla esitetty taltiointi Sorin Sirkuksen vuoden 2018 joulushow´sta ja dokumentti esityksen valmistamisesta ovat katsottavissa Yle Areessa kolmen vuoden ajan.  Anne Syrjän ohjaama dokumentti Näin me sen teemme kertoo joulushow´n valmistamisesta seitsemän viimeisen harjoitusviikon aikana loppuvuonna 2018. Pääosassa ovat Esiintyvät-ryhmän nuoret, jotka harjoittelevat sirkustemppujaan ja itse esitystä sirkustirehtööri Taina Kopran ja maneesimestari Jouni Kivimäen […]

Sorin Sirkus Show 2018

Sorin Sirkus - Näin me sen teemme

Esiintyvät-ryhmä

Esiintyvät-ryhmän jäsenet vuoden 2015 juhlajoulushow Las Necalasin ryhmäkuvassa yhdessä Las Necalas House Bandin ja sirkustirehtööri Taina Kopran kanssa. Kuva: Kristian Wanvik 

Lisätiedot

Sorin Sirkuksen sirkuskoulun edistyneimmistä oppilaista koostuvan Esiintyvät -ryhmän jäsenet ovat taidokkaita, pitkälle edistyneitä ja kokeneita sirkusesiintyjiä. Esiintyvät harjoittelevat ympäri vuoden 42 opintoviikkoa: viikossa 12-30, vuodessa 504-1260 oppituntia. Heidän etuoikeutenaan on harjoitella paljon, monipuolisesti ja huippuohjaajien kanssa.

Ryhmän jäsenet paitsi tähdittävät Sorin Sirkuksen vuoden päätapahtumaa joulushow’ta, myös keikkailevat ahkerasti ympäri vuoden. Näyttävät sirkusnumerot ja ammattimainen ote esiintymiseen tuovat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ainutlaatuisen ja jännittävänkin elementin.

Ryhmä edustaa Sorin Sirkusta Suomessa ja ulkomailla ja heitä onkin nähty esiintymässä niin Helsingin Euroviisuissa (2007), jääkiekon MM-kisojen avajaisissa vuonna 2013 kuin Tampere-talon Vuosi vaihtuu -gaalassa vuodenvaihteessa 2014-2015. Vuonna 2015 sorilaisia oli mukana myös Tampereen Työväen Teatterin produktiossa Hevosten Keinu. Ryhmän koko vaihtelee vuosittain. 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Esityksen ajankohta (pakollinen, muodossa xx.xx.20xx)

Tilaisuuden alkamis ja päättymisaika

Esityksen arvioitu alkamisaika

Esityksen kesto

Missä tilaisuutenne järjestetään (pakollinen)

Lyhyt kuvaus tilaisuudesta (yrityksen juhla, häät, pikkujoulut, Tyky-päivä) (pakollinen)

Kuvaus esiintymistilasta: mahdollisen lavan leveys ja syvyys sekä korkeus. Vapaa korkeus katosta lattiaan. (Kuvatkaa myös, onko tilassa esim. nouseva katsomo, koulun salin lattia, pystypöydät tai ravintolan ruokailutila jne. Huomioittehan, että esim. jonglööraus- ja ilma-akrobatianumeroita varten tilan tulisi olla riittävän korkea!) (pakollinen)

Yleisön määrä ja sijoittelu tilassa (pakollinen)

Muuta huomioitavaa

captcha

Kirjoita ylläoleva koodi tähän

Pyrkikää vastaamaan kaikkiin kysymyksiin!

Esityksen suunnittelemista ja tarjouksen laatimista varten tarvitsemme taustatietoja mm. esitystilasta. Muutama kysymys, joiden etukäteen miettiminen helpottaa tarjouksen tekemistä:

 • Esityksen päivämäärä ja arvioitu kellonaika?
 • Missä tilaisuutenne järjestetään?
 • Millainen tilaisuus teillä on suunnitteilla?
 • Kuinka pitkän esityksen toivoisitte?
 • Millainen tila on: esiintymislavan leveys, syvyys ja vapaa korkeus ja lavan korkeus maasta. (esim. jonglööraus- ja ilma-akrobatianumeroita varten tilan tulisi olla riittävän korkea)
 • Missä katsojat ovat? (nouseva katsomo, koulun salin lattia, pystypöydät tai ravintolan ruokailutila jne.)

Mikäli toivot löytäväsi osallistumismahdollisuuden tarjoavan ohjelmanumeron, mahdollista on järjestää myös sirkuskoulu, jossa kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan erilaisia sirkustemppuja: akrobatiaa, tasapainoilua, jongleerausta!

Moneen muuntuva moderni sirkustilamme tarjoaa rennon ja ennenkokemattoman tunnelman erilaisiin tapahtumiin Tampereen keskustan tuntumassa (sijainti). Muunneltava, 450-paikkainen, siirtokatsomo ja monipuoliset harjoitussalit mahdollistavat isommankin seurueen viihtyvyyden.

Tiloissamme onnistuvat erilaiset tapahtumat ja juhlat tarpeesi mukaan. Ainutlaatuisen tilaisuudestasi luot tarjoamalla vieraillesi ammattitaitoisen sirkusesityksen.

 • Iltajuhlat sirkusesityksen, ruokailun ja tarjoilun merkeissä
 • Työhyvintointipäivä sirkuskoulussa
 • Seminaarit, workshopit ja kehittämistilaisuudet
 • Pienimuotoiset messut, tuotelanseeraukset, esittelyt, luennot, kokoukset
 • Koko Joulushow-esityksen tilaaminen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella, tai olla yhteydessä henkilökuntaamme. 

Sorin Sirkuksen vanhempainrinki kaipaa talkoolaisia esityskaudelle 22.11.2019 - 6.1.2020. Vanhempainringin toiminnassa pääset tutustumaan sirkuksen toimintaan ja muihin vanhempiin ja auttamaan vuoden suurimmassa ponnistuksessa. Vanhempainrinki vastaa joulushow-esityksissä kahviomyynnistä, katsomovalvonnasta, pysäköinnin ohjauksesta, narikasta sekä arpojen myynnistä.

Talkooporukassa on hyvä, leppoisa tunnelma ja tehtäviin perehdytetään. Kaikki talkoolaiset saavat t-paidan, kahvit ja pääsevät katsomaan Soriferia-esityksen.

Talkoorinkiin voit ilmoittautua tältä sivulta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sorinsirkus@sorinsirkus.fi.

Yhteyshenkilönä toimii Pertti Huovinen, etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi, p. 044 736 3067.