Esitykset

Esitystoimintaa ja sirkuksen lumoa

Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Esiintyjinä toimivat esiintyvät-ryhmän taidokkaat, pitkälle edenneet ja kokeneet sirkusesiintyjät. Esiintyvät harjoittelevat ympäri vuoden 42 opintoviikkoa: viikossa 12–30, vuodessa 504–1260 oppituntia. Heidän etuoikeutenaan on harjoitella paljon, monipuolisesti ja huippuohjaajien kanssa. Ryhmän jäsenet paitsi tähdittävät sirkuksen päätapahtumaa joulushow-esitystä, myös keikkailevat ahkerasti ympäri vuoden. Joulushow kerää katsomoihin vuosittain jopa yli 10 000 katsojaa. Joulushow-esitysten lisäksi Sorin Sirkuksella toteutetaan vuosittain keväällä lopputyöfestivaali Sorifest ja sirkuskoulun kaikkien oppilaiden voimainponnistus kevätsirkus sekä Sorin Sirkus Show. Sorin Sirkus toteuttaa myös tilausesityksiä ja räätälöityjä tilaisuuksia. 

Sorin Sirkuksen sirkuskoulun edistyneimmistä oppilaista koostuvan Esiintyvät -ryhmän jäsenet ovat taidokkaita, pitkälle edistyneitä ja kokeneita sirkusesiintyjiä. Esiintyvät harjoittelevat ympäri vuoden 42 opintoviikkoa: viikossa 12-30, vuodessa 504-1260 oppituntia. Heidän etuoikeutenaan on harjoitella paljon, monipuolisesti ja huippuohjaajien kanssa.

Ryhmän jäsenet paitsi tähdittävät Sorin Sirkuksen vuoden päätapahtumaa joulushow’ta, myös keikkailevat ahkerasti ympäri vuoden. Näyttävät sirkusnumerot ja ammattimainen ote esiintymiseen tuovat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ainutlaatuisen ja jännittävänkin elementin.

Ryhmä edustaa Sorin Sirkusta Suomessa ja ulkomailla ja heitä onkin nähty esiintymässä niin Helsingin Euroviisuissa (2007), jääkiekon MM-kisojen avajaisissa vuonna 2013 kuin Tampere-talon Vuosi vaihtuu -gaalassa vuodenvaihteessa 2014-2015. Vuonna 2015 sorilaisia oli mukana myös Tampereen Työväen Teatterin produktiossa Hevosten Keinu. Ryhmän koko vaihtelee vuosittain. 

Moneen muuntuva moderni sirkustilamme tarjoaa rennon ja ennenkokemattoman tunnelman erilaisiin tapahtumiin Tampereen keskustan tuntumassa (sijainti). Muunneltava, 450-paikkainen, siirtokatsomo ja monipuoliset harjoitussalit mahdollistavat isommankin seurueen viihtyvyyden.

Tiloissamme onnistuvat erilaiset tapahtumat ja juhlat tarpeesi mukaan. Ainutlaatuisen tilaisuudestasi luot tarjoamalla vieraillesi ammattitaitoisen sirkusesityksen.

  • Iltajuhlat sirkusesityksen, ruokailun ja tarjoilun merkeissä
  • Työhyvintointipäivä sirkuskoulussa
  • Seminaarit, workshopit ja kehittämistilaisuudet
  • Pienimuotoiset messut, tuotelanseeraukset, esittelyt, luennot, kokoukset
  • Koko Joulushow-esityksen tilaaminen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella, tai olla yhteydessä henkilökuntaamme. 

Sorin Sirkuksen talkoorinki kaipaa osallistujia. Talkooringin toiminnassa pääset tutustumaan sirkuksen toimintaan ja muihin vanhempiin ja auttamaan vuoden tärkeissä tapahtumissa. Talkoorinki vastaa Sorin Sirkuksen tapahtumissa mm. kahviomyynnistä, katsomovalvonnasta, pysäköinnin ohjauksesta, narikasta sekä arpojen myynnistä. 

Talkooporukassa on hyvä, leppoisa tunnelma ja tehtäviin perehdytetään. Talkooringin postituslistalle voit ilmoittautua tältä sivulta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sorinsirkus@sorinsirkus.fi 

Oletko kiinnostunut talkootöistä vuoden 2021 joulushow-esitys Soilun näytöskaudella? Voit ilmoittautua mukaan tästä!

Lisätiedot

Pertti Huovinen
Tuottaja
etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi
p. 044 736 3067