Esitykset

Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan, jonka kruununjalokivenä loistaa suosittu ja odotettu Joulushow. Joulushow kerää katsomoihin vuosittain jopa yli 10 000 katsojaa. Tarjoamme myös tilausesityksiä ja järjestämme räätälöityjä tilaisuuksia Sorin Sirkuksella. Esiintyjinä toimivat Esiintyvät -ryhmän taidokkaat, pitkälle edenneet ja kokeneet sirkusesiintyjät.

Joulushow 2019 Soriferia

Liput nyt myynnissä

Esiintyvät -ryhmä

Esiintyvät -ryhmän jäsenet vuoden 2015 juhlajoulushow Las Necalasin ryhmäkuvassa yhdessä Las Necalas House Bandin ja sirkustirehtööri Taina Kopran kanssa. Kuva: Kristian Wanvik 

Lisätiedot

Sorin Sirkuksen sirkuskoulun edistyneimmistä oppilaista koostuvan Esiintyvät -ryhmän jäsenet ovat taidokkaita, pitkälle edistyneitä ja kokeneita sirkusesiintyjiä. Esiintyvät harjoittelevat ympäri vuoden 42 opintoviikkoa: viikossa 12-30, vuodessa 504-1260 oppituntia. Heidän etuoikeutenaan on harjoitella paljon, monipuolisesti ja huippuohjaajien kanssa.

Ryhmän jäsenet paitsi tähdittävät Sorin Sirkuksen vuoden päätapahtumaa joulushow’ta, myös keikkailevat ahkerasti ympäri vuoden. Näyttävät sirkusnumerot ja ammattimainen ote esiintymiseen tuovat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ainutlaatuisen ja jännittävänkin elementin.

Ryhmä edustaa Sorin Sirkusta Suomessa ja ulkomailla ja heitä onkin nähty esiintymässä niin Helsingin Euroviisuissa (2007), jääkiekon MM-kisojen avajaisissa vuonna 2013 kuin Tampere-talon Vuosi vaihtuu -gaalassa vuodenvaihteessa 2014-2015. Vuonna 2015 sorilaisia oli mukana myös Tampereen Työväen Teatterin produktiossa Hevosten Keinu. Ryhmän koko vaihtelee vuosittain. 

Esityksen suunnittelemista ja tarjouksen laatimista varten tarvitsemme taustatietoja mm. esitystilasta. Muutama kysymys, joiden etukäteen miettiminen helpottaa tarjouksen tekemistä:

 • Esityksen päivämäärä ja arvioitu kellonaika?
 • Missä tilaisuutenne järjestetään?
 • Millainen tilaisuus teillä on suunnitteilla?
 • Kuinka pitkän esityksen toivoisitte?
 • Millainen tila on: esiintymislavan leveys, syvyys ja vapaa korkeus ja lavan korkeus maasta. (esim. jonglööraus- ja ilma-akrobatianumeroita varten tilan tulisi olla riittävän korkea)
 • Missä katsojat ovat? (nouseva katsomo, koulun salin lattia, pystypöydät tai ravintolan ruokailutila jne.)

Mikäli toivot löytäväsi osallistumismahdollisuuden tarjoavan ohjelmanumeron, mahdollista on järjestää myös sirkuskoulu, jossa kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan erilaisia sirkustemppuja: akrobatiaa, tasapainoilua, jongleerausta!

Moneen muuntuva moderni sirkustilamme tarjoaa rennon ja ennenkokemattoman tunnelman erilaisiin tapahtumiin Tampereen keskustan tuntumassa (sijainti). Muunneltava, 450-paikkainen, siirtokatsomo ja monipuoliset harjoitussalit mahdollistavat isommankin seurueen viihtyvyyden.

Tiloissamme onnistuvat erilaiset tapahtumat ja juhlat tarpeesi mukaan. Ainutlaatuisen tilaisuudestasi luot tarjoamalla vieraillesi ammattitaitoisen sirkusesityksen.

 • Iltajuhlat sirkusesityksen, ruokailun ja tarjoilun merkeissä
 • Työhyvintointipäivä sirkuskoulussa
 • Seminaarit, workshopit ja kehittämistilaisuudet
 • Pienimuotoiset messut, tuotelanseeraukset, esittelyt, luennot, kokoukset
 • Koko Joulushow-esityksen tilaaminen

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla tarjouspyyntölomakkeella, tai olla yhteydessä henkilökuntaamme. 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Esityksen ajankohta (pakollinen, muodossa xx.xx.20xx)

Tilaisuuden alkamis ja päättymisaika

Esityksen arvioitu alkamisaika

Esityksen kesto

Missä tilaisuutenne järjestetään (pakollinen)

Lyhyt kuvaus tilaisuudesta (yrityksen juhla, häät, pikkujoulut, Tyky-päivä) (pakollinen)

Kuvaus esiintymistilasta: mahdollisen lavan leveys ja syvyys sekä korkeus. Vapaa korkeus katosta lattiaan. (Kuvatkaa myös, onko tilassa esim. nouseva katsomo, koulun salin lattia, pystypöydät tai ravintolan ruokailutila jne. Huomioittehan, että esim. jonglööraus- ja ilma-akrobatianumeroita varten tilan tulisi olla riittävän korkea!) (pakollinen)

Yleisön määrä ja sijoittelu tilassa (pakollinen)

Muuta huomioitavaa

captcha

Kirjoita ylläoleva koodi tähän

Pyrkikää vastaamaan kaikkiin kysymyksiin!

Yhteyshenkilöt

Pertti Huovinen
Tuottaja
pertti.huovinen@sorinsirkus.fi
p. 044 736 3067
Taina Kopra
Sirkustirehtööri
taina.kopra@sorinsirkus.fi
p. 044 345 3737
Jouni Kivimäki
Maneesimestari
jouni.kivimaki@sorinsirkus.fi
p. 040 416 1325

Joulushow Soriferian liput nyt myynnissä

Joulushow Soriferian liput ovat nyt myynnissä. Lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupan ja toimipisteverkoston kautta. Ryhmähinnat ovat voimassa 30 hengen tai isompien varausten yhteydessä. Ryhmävarauksia  voi tiedustella sähköpostilla Lippupisteen ryhmämyynnistä osoitteesta ryhmat@lippu.fi tai Sorin Sirkukselta osoitteesta sorinsirkus@sorinsirkus.fi.  Lippujen ostamiseen ja varaamiseen liittyvissä kysymyksissä Lippupiste palvelee numerossa 0600 900 900 (2 € / alk. min. +mpm/pvm), ja palvelu […]

Joulushow 2018 ja dokumentti esityksen valmistamisesta Yle Areenassa

Pääsiäisenä Yle Teemalla esitetty taltiointi Sorin Sirkuksen vuoden 2018 joulushow´sta ja dokumentti esityksen valmistamisesta ovat katsottavissa Yle Areessa kolmen vuoden ajan.  Anne Syrjän ohjaama dokumentti Näin me sen teemme kertoo joulushow´n valmistamisesta seitsemän viimeisen harjoitusviikon aikana loppuvuonna 2018. Pääosassa ovat Esiintyvät-ryhmän nuoret, jotka harjoittelevat sirkustemppujaan ja itse esitystä sirkustirehtööri Taina Kopran ja maneesimestari Jouni Kivimäen […]

Sorin Sirkus Show 2018

Sorin Sirkus - Näin me sen teemme