Ajolähtö

Taidetestaajat

Arctic Ensemble tuo tunnetun teoksensa Ajolähtö kasiluokkalaisten lukuvuoden 2023–2024 taide-elämykseksi Sorin Sirkukselle

Ajolähtö on kaiken ikäisille soveltuva sirkusesitys täynnä vauhtia, yllätyksellisyyttä ja absurdia huumoria. Ajolähtöön on haettu inspiraatiota teoksen luomisympäristöstä, Kyrön hevosmaneesista ja Orimattilan maaseudusta. Se on kesäisen pirskahteleva ja kihelmöivän akrobaattinen sirkusesitys täynnä korkealaatuista sirkustekniikkaa. 
  
Ajolähtö perustuu pieleen menneeseen kesälomamatkaan. Auton hajotessa kuusi kaverusta jää jumiin keskelle kesäistä peltomaisemaa. Alun vastoinkäymisten, epäonnistuneiden liftausyritysten, hyttyspilvien ja kiusallisten kesäromanssien lomasta sankarimme löytävät kuitenkin yllättäviä nautinnon ja rauhan hetkiä. Kollektiivisen mielikuvituksen pyrähdettyä lentoon, he lopulta unohtavat huolensa ja antautuvat arvaamattomalle Suomen kesälle. Ajolähtö jaksaa yllättää yleisöä läpi esityksen toinen toistaan mielenkiintoisemmilla sirkuslajeilla.

Esitys on mahdollista nähdä Sorin Sirkuksella myös perjantaina 23.2.2024 klo 18.00. Liput 25 €. Lipunmyynti ainoastaan ovelta ennen esitystä.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)