VIMMA x Sorin Sirkus

Vaatemallisto herättää sirkuksen taian eloon

Tampereella sijaitseva ainutlaatuinen sirkuskulttuurin keskus, Sorin Sirkus, on luonut yhdessä kotimaisen kestävien designtuotteiden edelläkävijän VIMMAn kanssa ainutlaatuisen kapselimalliston. VIMMA X Sorin Sirkus -mallisto koostuu unisex-vaatteista, jotka herättävät eloon käyttäjänsä yllä kuvataitelija Ville Kylätaskun kuosin, joka on saanut inspiraationsa sirkuksesta.

Malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Tallinnassa, ja niitä on myynnissä Sorin Sirkuksen tapahtumissa niin kauan kuin tavaraa riittää.  

Paula on rennon huolettomaan menoon sopiva unisex-huppari. Leikkaukseltaan pitkä ja väljä malli herättää VIMMA X Sorin Sirkus -kuosin eloon tavalla, joka sopii street stylea arvostavan aktiiviseen elämäntapaan. Oversize-college on helppo heittää vaikkapa treenivaatteiden päälle tai käyttää osana kerrospukeutumista. Paula on valmistettu miellyttävästä joustocollegesta, joka sisältää 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Materiaali on sertifioitua luomupuuvillaa.

Koot: onesize S ja onesize L
Hinta: 145 euroa

Lenni on perinteisen hupparin ystävää ilahduttava malli. Se on Paulaa istuvampi unisex-malli, joka on helppo yhdistää farkkujen tai legginsien kanssa. Sen vartaloa mukailevampi istuvuus takaa paidan sujahtamisen helposti ulkotakin alle. Lenni on joustavaa luomutuotettua puuvillacollegea.

Koot: aikuiset S, M ja L; lapset 120 ja 140 cm
Hinta: 105 euroa aikuisten koot, 65 euroa lasten koot

Rauha on ajattomuutta henkivä oversize-mitoitettu t-paita. Eklektinen VIMMA X Sorin Sirkus -kuosi henkii paidassa omaleimaista street-tyyliä ­tehden kunniaa Sorin Sirkuksen perustamisvuosikymmenelle. Väljä mitoitus elää käyttäjänsä mukana, ja antaa kankaan ja kantajan käydä liikkeen vuoropuhelua. Materiaali on miellyttävää, elastaania sisältävää sertifioitua luomupuuvillatrikoota.

Onesize 
Hinta: 69 euroa

Rauni on kapeammin mitoitettu ja leikkaukseltaan Rauhaa sirompi t-paita. Se istuu napakammin ja pysyy liikkeen mukana. Rauni huokuu vahvaa energiaa VIMM X Sorin Sirkus -kuosin kanssa. Elastaania sisältävä luomutuotettu puuvillatrikoo tekee paidasta mukavan käytössä.

Onesize
Hinta: 69 euroa

Elvi-pyöräilyshortsit ovat joustavat ja istuvat. Unisex-shortsien materiaalina on ekologisesti tuotettu puuvillatrikoo, jossa on mukana käyttömukavuuden varmistamiseksi 5 % elastaania. VIMMA X Sorin Sirkus -kuosin kanssa nämä pyöräilyshortsit antavat lisäpuhtia vielä viimeisellekin kilometrille!

Koot: aikuiset S, M ja L; lapset 120, 130 ja 140 cm.
Hinta; 45 euroa aikuisten koot, 40 euroa lasten koot.

Kaino-leggingsit ovat raikkaat katseenkääntäjät. Elastaania sisältävän joustavan puuvillatrikoon sekä korkean kuminauhavyötärön ansiosta malli istuu eri vartaloille erinomaisesti. VIMMA X Sorin Sirkus -malliston legginsit soveltuvat käytettäväksi erilaisten yläosien kanssa, treenivaatteena, lämmittävään kerrospukeutumiseen tai yöhousuiksi.

Koot: XS, S, M ja L
Hinta: 55 euroa

Sorin Sirkus -sukat tuovat sirkusmaista asennetta myös jalkoihin. Luomupuuvillasta Sidosteen valmistamat sukat pitävät jalat lämpiminä treenien välilläkin.

Koot: 33-35, 36-38, 39-41 ja 42-45
Hinta: 15 euroa.