VIMMA x Sorin Sirkus

Vaatemallisto herättää sirkuksen taian eloon

Tampereella sijaitseva ainutlaatuinen sirkuskulttuurin keskus, Sorin Sirkus, on luonut yhdessä kotimaisen kestävien designtuotteiden edelläkävijän VIMMAn kanssa ainutlaatuisen kapselimalliston. VIMMA X Sorin Sirkus -mallisto koostuu unisex-vaatteista, jotka herättävät eloon käyttäjänsä yllä kuvataitelija Ville Kylätaskun kuosin, joka on saanut inspiraationsa sirkuksesta.

Malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Tallinnassa. VIMMA X Sorin Sirkus -mallisto on myynnissä Sorin Sirkuksen tapahtumissa 23.8.2021 lähtien. Tuotteita voi myös ostaa Sorin Sirkuksen Holvi-kaupasta ja noutaa vaatteet sovitusti sirkukselta. 

Paula on rennon huolettomaan menoon sopiva unisex-huppari. Leikkaukseltaan pitkä ja väljä malli herättää VIMMA X Sorin Sirkus -kuosin eloon tavalla, joka sopii street stylea arvostavan aktiiviseen elämäntapaan. Oversize-college on helppo heittää vaikkapa treenivaatteiden päälle tai käyttää osana kerrospukeutumista. Paula on valmistettu miellyttävästä joustocollegesta, joka sisältää 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Materiaali on sertifioitua luomupuuvillaa.

Koot: onesize S ja onesize L
Hinta: 145 euroa

Lenni on perinteisen hupparin ystävää ilahduttava malli. Se on Paulaa istuvampi unisex-malli, joka on helppo yhdistää farkkujen tai legginsien kanssa. Sen vartaloa mukailevampi istuvuus takaa paidan sujahtamisen helposti ulkotakin alle. Lenni on joustavaa luomutuotettua puuvillacollegea.

Koot: aikuiset S, M ja L; lapset 120 ja 140 cm
Hinta: 105 euroa aikuisten koot, 65 euroa lasten koot

Rauha on ajattomuutta henkivä oversize-mitoitettu t-paita. Eklektinen VIMMA X Sorin Sirkus -kuosi henkii paidassa omaleimaista street-tyyliä ­tehden kunniaa Sorin Sirkuksen perustamisvuosikymmenelle. Väljä mitoitus elää käyttäjänsä mukana, ja antaa kankaan ja kantajan käydä liikkeen vuoropuhelua. Materiaali on miellyttävää, elastaania sisältävää sertifioitua luomupuuvillatrikoota.

Onesize 
Hinta: 69 euroa

Rauni on kapeammin mitoitettu ja leikkaukseltaan Rauhaa sirompi t-paita. Se istuu napakammin ja pysyy liikkeen mukana. Rauni huokuu vahvaa energiaa VIMM X Sorin Sirkus -kuosin kanssa. Elastaania sisältävä luomutuotettu puuvillatrikoo tekee paidasta mukavan käytössä.

Onesize
Hinta: 69 euroa

Elvi-pyöräilyshortsit ovat joustavat ja istuvat. Unisex-shortsien materiaalina on ekologisesti tuotettu puuvillatrikoo, jossa on mukana käyttömukavuuden varmistamiseksi 5 % elastaania. VIMMA X Sorin Sirkus -kuosin kanssa nämä pyöräilyshortsit antavat lisäpuhtia vielä viimeisellekin kilometrille!

Koot: aikuiset S, M ja L; lapset 120, 130 ja 140 cm.
Hinta; 45 euroa aikuisten koot, 40 euroa lasten koot.

Kaino-leggingsit ovat raikkaat katseenkääntäjät. Elastaania sisältävän joustavan puuvillatrikoon sekä korkean kuminauhavyötärön ansiosta malli istuu eri vartaloille erinomaisesti. VIMMA X Sorin Sirkus -malliston legginsit soveltuvat käytettäväksi erilaisten yläosien kanssa, treenivaatteena, lämmittävään kerrospukeutumiseen tai yöhousuiksi.

Koot: XS, S, M ja L
Hinta: 55 euroa

Sorin Sirkus -sukat tuovat sirkusmaista asennetta myös jalkoihin. Luomupuuvillasta Sidosteen valmistamat sukat pitävät jalat lämpiminä treenien välilläkin.

Koot: 33-35, 36-38, 39-41 ja 42-45
Hinta: 15 euroa.