Uutiset

Sorin Sirkus Show lauantaina 25.5.2019 klo 16.00

Tunnin mittainen esitys on lyhennelmä vuoden 2018 joulushow´sta

Lauantaina 25.5. klo 16.00 Sorin Sirkuksella esitettävä Sorin Sirkus Show on koko perheelle soveltuva tunnin mittainen sirkusesitys, joka on ottanut vaikutteita maneesisirkuksen perinteistä vankkureineen ja taitureineen. 

Vuonna 2018 tuli kuluneeksi 250 vuotta siitä, kun entinen ratsuväen vääpeli Philip Astley perusti ratsastuskoulun joutomaalle Lontoon Westminsterin sillan lähistölle ja ryhtyi järjestämään näytöksiä, joissa tehtiin uskaliaita temppuja hevosen selässä. Keskeinen oivallus oli hevosnumeroiden esittäminen pyöreää maneesia kiertäen, jolloin tasapainoilu helpottui keskipakoisvoiman ansiosta. 

Nyt nähtävä Sorin Sirkus Show on lyhennelmä vuoden 2018 joulushow´sta, joka juhlisti maneesilla esitettävän sirkuksen 250-vuotista historiaa. Esityksestä tehty taltiointi esitettiin Yle Teemalla pääsiäisenä. 

Sorin Sirkus Show tuo lavalle mielenkiintoisia sirkuksen alkuajan ilmiöitä ja tietysti ripauksen draamaa, glamouria ja huumoria sekä Sorin Sirkuksen nuorten energistä esiintymistä. Lippuja esitykseen voi ostaa ennakkoon Holvista ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. 

 

Esitysajat

Event Information:

 • la
  25
  touko
  2019

  Sorin Sirkus Show

  16.00Sorin Sirkus, Ahlmanintie 63, 33800 TAMPERE

  Tunnin mittainen lyhennelmä vuoden 2018 joulushow´sta tuo lavalle mielenkiintoisia sirkuksen alkuajan ilmiöitä, ripauksen draamaa, glamouria ja huumoria sekä Sorin Sirkuksen nuorten energistä esiintymistä. Lippuja esitykseen voi ostaa ennakkoon Holvista ja tuntia ennen esityksen alkua ovelta. 

  Näytä lisää

Työryhmä

Ohjaus: Taina Kopra
Sirkustekninen suunnittelu: Jouni Kivimäki
Valosuunnittelu ja valotekninen toteutus: Olli Hietajärvi 

Äänitekniikka: Pekka Vesamäki
Pukusuunnittelu: Kitte Klemettilä
Esiintyjät: Sorin Sirkuksen nuoret taiteilijat

ESITYKSEN KESTO 1 h, ei väliaikaa

ESITYS SOVELTUU KOKO PERHEELLE
Herkimpien lasten vanhemmille muistutukseksi mainitsemme, että esityksessä on kirkkaita valoja, pimeitä hetkiä ja äänekästä musiikkia.

Lippujen hinnat

15 €  –  Aikuiset 
10 €  –  Lapset, alle 16 vuotta