IlmoituksetSosiaalinen sirkusUutiset

Sosiaalisen sirkuksen pedagogiikkaa Tampereen yliopiston kesäkoulussa elokuussa 2019

Yliopisto- ja AMK-opiskelijoille suunnattu Introduction to Social Circus Pedagogy Tampereen yliopiston Summer Schoolissa

Sorin Sirkus ja Tampereen yliopisto järjestävät yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille tarkoitetun kahden viikon mittaisen Introduction to Social Circus Pedagogy -kurssin (5 ECTS) Tampereen yliopiston Summer Schoolissa 1.–16.8.2019.

Kurssilla käydään läpi sosiaalisen sirkuksen metodeja luentojen ja käytännön harjoitteiden kautta. Kurssin opettajina toimivat koulutuspäällikkö, FT Tea Seppälä sekä Sorin Sirkuksen sosiaalisen sirkuksen kouluttajat Simon Llewellyn ja Kamilla Nisso.

Koulutuksen pohjana käytetään kansainvälistä Caravan-sirkusverkoston ja eurooppalaisten yliopistojen kanssa yhteistyössä kehitettyä sosiaalisen sirkuksen ohjaajakoulutusmetodia. Molemmat Sorin Sirkuksen kouluttajat ovat olleet kehittämässä tätä metodia ja toimivat sekä käytännön sosiaalisen sirkuksen työssä että ohjaajien kouluttajina.

Tampereen yliopiston Summer Schoolin englanninkieliselle sosiaalisen sirkuksen kurssille voivat osallistua yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijat, joilla on suoritettuna jo 1–2 vuoden opinnot. Kurssille mahtuu max. 22 opiskelijaa. Haku päättyy 15.5.2019.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.