Uutiset

Joulushow 2018 ja dokumentti esityksen valmistamisesta Yle Areenassa

Sorin Sirkus Show ja Näin me sen teemme -dokumentti ovat katsottavissa kolmen vuoden ajan

Pääsiäisenä Yle Teemalla esitetty taltiointi Sorin Sirkuksen vuoden 2018 joulushow´sta ja dokumentti esityksen valmistamisesta ovat katsottavissa Yle Areessa kolmen vuoden ajan. 

Anne Syrjän ohjaama dokumentti Näin me sen teemme kertoo joulushow´n valmistamisesta seitsemän viimeisen harjoitusviikon aikana loppuvuonna 2018.

Pääosassa ovat Esiintyvät-ryhmän nuoret, jotka harjoittelevat sirkustemppujaan ja itse esitystä sirkustirehtööri Taina Kopran ja maneesimestari Jouni Kivimäen ohjauksessa.

Dokumentissa seurataan joulushow`n harjoitusprosessia, joka huipentuu ensi-iltaan. Ohjelmaa taustoittavassa artikkelissa on haastateltu sirkustirehtööri Taina Kopraa, joka sanoo esityksestä, "että tarkoituksena saada esiin nuorten taidot." 
   - Heidän parhaimpansa yritetään saada sinne lavalle, Kopra toteaa artikkelissa.      

Näin me sen teemme ja Sorin Sirkus Show 2018 julkaistiin 19.4.2019. Ne esitettiin myös televisiossa pääsiäisenä, ja ne ovat katsottavissa Yle Areenassa kolmen vuoden ajan.

Aiheesta voi lukea lisää Yle Teeman artikkeleista Sorin Sirkus – näin syntyy upea, nykyaikaisen sirkuksen historiaa juhliva show ja Parasta sirkuksessa on kaikki, jotka ovat myös luettavissa Yle Teeman sivuilla. 

Näin me sen teemme (Yle Areena)

Sorin Sirkus Show 2018 (Yle Areena)

The following two tabs change content below.
Pertti Huovinen

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.