Vauvasirkus

Vauvasirkus on vauvan sekä vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta vauva pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa vauvan kanssa!  Vauvasirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan. Kesällä 2017 järjestämme seuraavan kurssin:

Sorin Vauhtisirkus (n.1,5-3,5v ikäisille) Kesä 2017

Vauhdikasta menoa hurjapäisille sirkustähdille. ”Aikuiset, pysykää perässä!” Tämän kurssin päätarkoitus on tarjota innokkaille energiapakkauksille tila ja mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kykyjään turvallisessa, mutta stimuloivassa ympäristössä. Paikallaan olon tarve sekä sääntöjen määrä on minimoitu.

Mitään ennakkotaitoja ei kurssilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkustelemaan!  Kurssi toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.

Kurssiaika, kesä 2017: ke-pe kello 16:30-17:30. Kokoontumiskerrat: 14.6., 15.6. ja 16.6. (Hinta 60.-) Ilmoittaudu tästä.