Vauva- ja taaperosirkus

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa!  Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan.
Ilmoittautuminen kevään vauva- ja taaperosirkukseen osoitteessa https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses

Vauva- tai taaperosirkuskurssi on oiva joululahja!
Jos hankit vauva- tai taaperosirkuskurssin lahjaksi, voit käyttää sirkuksen printtejä osana lahjaasi. Muista kuitenkin ensin ilmoittaa lapsi kurssille. 

Keväällä 2019 järjestämme seuraavat kurssit:

Sorin Sylisirkus (n. 4-9 kk:n ikäisille)
Rauhallista tekemistä lähellä omaa aikuista ihan pienille sirkustähdille. Laulut ja lorut ovat tärkeä osa sirkustuntia ja temppuja tehdään rauhassa, lapsentahtisesti. Toistot tuovat pikkuisille turvallisuuden tunnetta. Ainoa pääsyvaatimus on, että lapsi kannattelee jo päätään. Kurssi päättyy viimeisellä kerralla esitykseen (klo 13.00), jonne kurssilaiset saavat kutsua yleisöä.
Kurssi keväällä 2019 lauantaisin 19.1., 26.1., 2.2. ja 9.2. kello 12.30-13.30.
Hinta 80 €.

Sorin Touhusirkus (n. 6-14 kk:n ikäisille)
Mukavaa sirkustouhua jo liikkumaan opetteleville sirkustähdille, jotka eivät vielä kipitä karkuun. Tällä kurssilla lapset pääsevät sukeltamaan sirkuksen värikkääseen maailmaan. Lorut ja laulut ovat edelleen olennainen osa tuntia. Temppuja yhdessä oman aikuisen kanssa opetellaan jo monipuolisemmin. Kurssi päättyy viimeisellä kerralla esitykseen (klo 11.30), jonne kurssilaiset saavat kutsua yleisöä
Kurssi keväällä 2019 lauantaisin 19.1., 26.1., 2.2. ja 9.2 kello 11.00-12.00
Hinta 80 €.

Sorin Seikkailusirkus (n. 1-2-vuotiaille)
Sirkusseikkailua jo kävelemään oppineille sirkustähdille. Nyt sirkustähdet tutkivat maailmaa jo innokkaasti, kun pääsevät etenemään omin jaloin. Tällä kurssilla aikuinen toimii lapselle oppaana tämän seikkailulla, mutta toki sirkustunti sisältää myös lauluja, loruja sekä yhdessä temppuilua. Kurssi sopii hyvin myös rauhallisemmille 2-3-vuotiaille lapsille, jotka eivät pidä Vauhtisirkuksen hurjasta hulinasta.
Kurssi keväällä 2019 lauantaisin 19.1., 26.1., 2.2. ja 9.2 kello 9.30-10.30
Hinta 80 €.

Sorin Vauhtisirkus (n. 2-3-vuotiaille)
Vauhdikasta menoa hurjapäisille sirkustähdille. ”Aikuiset, pysykää perässä!” Tämän kurssin päätarkoitus on tarjota innokkaille energiapakkauksille tila ja mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kykyjään turvallisessa, mutta stimuloivassa ympäristössä. Paikallaan olon tarve sekä sääntöjen määrä on minimoitu.
Kurssi keväällä 2019 lauantaisin 19.1., 26.1., 2.2. ja 9.2 kello 11.00-12.00
Hinta 80 €.

Kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 lasta ja kursseille otetaan enintään 12 lasta vanhempineen. Mitään ennakkotaitoja ei kursseilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkustelemaan!

Ilmoittautuminen kevään vauva- ja taaperosirkukseen on auki osoitteessa https://sorinsirkus.inschool.fi/browsecourses