Vauvasirkus

Vauvasirkus on vauvan sekä vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta vauva pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa vauvan kanssa!  Vauvasirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan. Loppu keväästä 2017 järjestämme seuraavat kurssit:

Sorin Sylisirkus (n.5-9kk:n ikäisille)
Rauhallista sirkustoimintaa pienimmille sirkustähdille turvallisesti oman aikuisen sylissä.
Ainoa pääsyvaatimus on, että lapsi kannattelee jo päätään. Sirkustunti sisältää paljon lauluja ja loruja ja temput tehdään hidastempoisesti ja lasta kuunnellen.

Kurssiaika kevät 2017: tiistaisin kello 9.30-10.30. Kokoontumiskerrat: 18.4., 25.4., 2.5. ja 9.5. (Hinta 80.-) Ilmoittaudu tästä.

Sorin Touhusirkus (n.7-14kk:n ikäisille)
Mukavaa sirkustouhua lähellä omaa aikuista, liikkumaan opetteleville sirkustähdille.
Tällä kurssilla lapset haluavat jo lähteä tutkimaan ympäristöään. Laulut ja lorut ovat edelleen tärkeä osa sirkustuntia ja temppuja tehdään jo monipuolisemmin oman aikuisen kanssa.

Kurssiaika kevät 2017: tiistaisin kello 11-12. Kokoontumiskerrat: 18.4., 25.4., 2.5. ja 9.5. (Hinta 80.-) Ilmoittaudu tästä.

Syli- ja  Touhusirkuskursseille otetaan enintään 12 lasta vanhempineen. Kurssi järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 6.

Sorin Vauhtisirkus (n.1,5-3,5v ikäisille)

Vauhdikasta menoa hurjapäisille sirkustähdille. ”Aikuiset, pysykää perässä!” Tämän kurssin päätarkoitus on tarjota innokkaille energiapakkauksille tila ja mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kykyjään turvallisessa, mutta stimuloivassa ympäristössä. Paikallaan olon tarve sekä sääntöjen määrä on minimoitu.

Mitään ennakkotaitoja ei kurssilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkustelemaan!  Kurssi toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.

Kurssiaika kevät 2017: tiistaisin kello 12:30-13:30. Kokoontumiskerrat: 18.4., 25.4., 2.5. ja 9.5. (Hinta 80.-) Ilmoittaudu tästä.