Pienten kurssit ja vauvasirkus

Vauvasirkus on vauvan ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta vauva pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa vauvan kanssa!  Vauvasirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan. Huhti-toukokuussa 2018 järjestämme seuraavat kurssit:

Sorin Sylisirkus (n.4-12kk:n ikäisille)

Mukavaa sirkustouhua lähellä omaa aikuista, sekä ihan pienille että jo liikkumaan opetteleville sirkustähdille. Tällä kurssilla lapset pääsevät sukeltamaan sirkuksen värikkääseen maailmaan. Laulut ja lorut ovat tärkeä osa sirkustuntia ja temppuja tehdään monipuolisesti oman aikuisen kanssa. Kurssi toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Ainoa pääsy”vaatimus” on, että lapsi kannattelee jo päätään.

Mitään ennakkotaitoja ei kurssilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkustelemaan!

Kurssiaika kevät 2018: lauantaisin kello 13.00-14.00. Kokoontumiskerrat: 7.4. 14.4. 28.4. ja 5.5. (Hinta 80.-)  Ilmoittautuminen löytyy täältä.

 

Sorin Seikkailusirkus (n.1-2v ikäisille)

Sirkusseikkailua jo kävelemään oppineille sirkustähdille.
Nyt sirkustähdet tutkivat maailmaa jo innokkaasti, kun pääsevät etenemään omin jaloin. Tällä kurssilla aikuinen toimii lapselle oppaana tämän seikkailulla, mutta toki sirkustunti sisältää myös lauluja, loruja sekä yhdessä temppuilua. Kurssi sopii hyvin myös rauhallisemmille 2-3-vuotiaille lapsille, jotka eivät pidä VauhtiSirkuksen hurjasta hulinasta.

Mitään ennakkotaitoja ei kurssilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkustelemaan!

Kurssiaika kevät 2018: lauantaisin kello 10.00-11.00. Kokoontumiskerrat: 7.4., 14.4., 28.4. ja 5.5. (Hinta 80.-) Ilmoittautuminen löytyy
 täältä.

Seikkailusirkus kurssille otetaan enintään 12 lasta vanhempineen. Kurssi järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 6.

 

Sorin Vauhtisirkus (n. 2-3v ikäisille)

Vauhdikasta menoa hurjapäisille sirkustähdille. ”Aikuiset, pysykää perässä!” Tämän kurssin päätarkoitus on tarjota innokkaille energiapakkauksille tila ja mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kykyjään turvallisessa, mutta stimuloivassa ympäristössä. Paikallaan olon tarve sekä sääntöjen määrä on minimoitu.

Mitään ennakkotaitoja ei kurssilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkustelemaan!  Kurssi toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.

Kurssiaika kevät 2018: lauantaisin kello 11.30-12.30. Kokoontumiskerrat: 7.4., 14.4., 28.4. ja 5.5.  (Hinta 80.-) Ilmoittautuminen löytyy täältä.