Youth Advisor Group lisää nuorten osallisuutta Caravanin toiminnassa

Sorin Sirkuksen Paavo Kivimäki on mukana Caravanin – kansainvälisen nuoriso- ja sosiaalisen sirkuksen verkoston – Youth Advisor Group -projektissa. Projektin tarkoituksena on lisätä nuorten osallisuutta Caravanin toiminnassa. Nuoret saavat jakaa mielipiteitään sekä ideoitaan ja heille annetaan vastuuta esimerkiksi erilaisten työpajojen suunnittelussa ja järjestämisessä. Osallistujia on lähes kymmenestä eri maasta. He ovat tutustuneet toisiinsa etäyhteyksien välityksellä ja kartoittaneet rahoitusvaihtoehtoja livetapaamisen järjestämiseksi. 

Paavo Kivimäki, 16, on harrastanut sirkusta kolmevuotiaasta lähtien. Hänen lajejaan ovat vipulauta, jongleeraus, tulikeppi, korean swing, cyr ja akrobatia. 

Paavon ensitunnelmat Youth Advisor Groupista ovat innostuneet: 

   – Porukka vaikuttaa tosi mahtavalta! On mielenkiintoista kuulla, miten eri maiden sirkuskoulut poikkeavat toiminnaltaan toisistaan. Innolla odotan tulevaa ja sitä, kuinka käytännössä päästään vaikuttamaan. 

Sorin Sirkus on Caravan-verkoston perustajajäsen. Verkosto kehittää ja edistää sirkuskoulutusta kansainvälisesti järjestämällä nuoriso- ja koulutustapaamisia sekä hallinnoimalla yhteisiä hankkeita. 

The following two tabs change content below.

Eveliina Saxman

Latest posts by Eveliina Saxman (see all)