Kesäleirit

Yli 12-vuotiaiden lajileirit

Yli 12-vuotiaiden on mahdollista osallistua lajileireille, joita järjestetään akrobatiasta, ilma-akrobatiasta sekä jongleerauksesta ja taikuudesta. Koko viikon kestävillä lajileireillä (3 tuntia/päivä) temppuillaan maassa ja ilmassatai tutustutaan erilaisiin jongleerausvälineisiin kuten diaboloon, devilstickiin, keiloihin ja renkaisiin sekä harjoitellaan hämmästyttämään kotiväki taikatempuilla. 

Yli 12-vuotiaiden sirkusleirejä järjestetään kesällä 2021 seuraavasti:

Vko 23, 7.-11.6. yli 12-vuotiaat, lajileiri: ilma-akrobatia 1. ma-pe klo 12-15, hinta 119 € 

Vko 24, 14.-18.6. yli 12-vuotiaat, lajileiri: ilma-akrobatia 2. ma-pe klo 12-15, hinta 119 € 

Vko 24, 14.-18.6. yli 12-vuotiaat, lajileiri: jongleeraus ja taikuus ma-pe klo 12:30-15:30, hinta 119 €

Vko 25, 21.-24.6. yli 12-vuotiaat, lajileiri: akrobatia 1. ma-to klo 12-15, hinta 96 €

Vko 26, 28.6.-2.7. yli 12-vuotiaat, lajileiri: akrobatia 2. ma-pe klo 12-15, hinta 119 € 

Kesäleirit maksetaan ilmoittautuessa ja kurssi-ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronapandemian rajoitusten vuoksi, leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa leirimaksun palautus on mahdollista lääkärintodistusta vastaan.

Leiriläiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään noin viikko ennen leiriä.

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua. Opettajina leireillä toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. 

Tampereen kaupungin Nuorisopassilla voit maksaa myös osan sirkuskesäleiristä!

Nuorisopassi on tarkoitettu kaikille tamperelaisille seitsemäsluokkalaisille (syksyllä kahdeksasluokkalaisia) sekä toisen asteen ensimmäisen ja toisen luokan opiskelijoille (lukiot ja ammattikoulut).  

Nuorisopassille ladattu 100 euroa on käytettävissä erilaisiin harrastuksiin vuoden 2021 loppuun asti. Nuorisopassi käy Sorin Sirkuksen lajileireillä maksuvälineenä. Voit valita joko 50 tai 100 euron edun.  

Varaa paikkasi ilmoittautumalla sähköpostitse annukka.nevalainen@sorinsirkus.fi. 
Kerro, mille lajileirille haluat osallistua, nimesi, ikäsi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Lisää viestiin myös huoltajan nimi ja sähköpostiosoite.  

Tullessasi leirille, aktivoi Nuorisopassista valitsemasi etu 50 tai 100 euroa ja maksa leirimaksun loppuosa joko Mobile Pay:lla, pankkikortilla tai käteismaksulla.  

Lisätietoja Nuorisopassista Tampereen kaupungin kotisivuilta: 

https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ohjelmat/tampere-junior/nuorisopassi.html

 

The following two tabs change content below.
Annukka Nevalainen

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.
Annukka Nevalainen

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)