Xyper ensi-iltaan marraskuussa 2022

Tämän vuoden joulushow-esitys Xyper yhdistelee sirkusta ja elektronista rockmusiikkia.

Sorin Sirkuksen joulushow-esitys Xyper saa ensi-iltansa 18. marraskuuta 2022. Joulushow Xyper on energinen, räjähtävä ja sykähdyttävä spektaakkeli, joka marssittaa maneesille täyslaidallisen nuorta energiaa, taituruutta ja huimaavia sirkusnumeroita.

Esityksen pääosassa ovat tuttuun tapaan esiintyvät-ryhmän nuoret, jotka harjoittelevat paljon huippuohjaajien opetuksessa sekä edustavat Sorin Sirkusta kotimaassa ja ulkomailla. He tähdittävät tämän vuoden joulushow-esitystä, jossa suuri yleisö saapuu jännittyneenä odottamaan tajunnan räjäyttävää keikkaa alkavaksi, mutta alkamassa on ilta, joka ei mene suunnitelmien mukaan.

Xyper yhdistelee sirkusta ja elektronista rockmusiikkia. Se tarjoilee räiskettä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä ripauksen tulevaisuutta. Ohjauksesta vastaa sirkustirehtööri Taina Kopra. Musiikin sävellyksestä vastaa Joona Kukkola, joka toimii myös esityksen kapellimestarina. Heidän lisäkseen Esiintyvät-ryhmän nuorten työtä tukee kokenut joukko taiteen ja kulttuurin ammattilaisia.

Xyper saa ensi-iltansa perjantaina 18. marraskuuta ja esitykset jatkuvat 8. tammikuuta 2023 saakka. Lipunmyynti kuluttaja-asiakkaille on avattu Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntikanavissa. Ryhmävarauksia voi tiedustella 11 hengen tai isommille ryhmille osoitteesta ryhmat@lippu.fi.  

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)