Xyper 2.0 – esitykset lauantaina ja tiistaina

Kevätsirkuksen viimeisen satufantasiaesityksen raisut aplodit ovat tuskin ehtineet vielä edes kokonaan vaimentua, kun Sorin Sirkuksen maneesilla alettiin treenata jo seuraavaa showta. Tällä ja ensi viikolla esitetään kevätkauden viimeiset näytökset tittelillä Sorin Sirkus Show 2023 – Xyper.

Esitykset ovat osa Tampereen perusopetuksen kulttuurikasvatusohjelmaa Taidekaarta, jossa 4.-luokkalaiset tutustuvat sirkukseen tekijänä ja osana yleisöä.

Xyper oli muutaman kuukauden takainen menestyksekäs joulushow, josta nyt nähdään lyhennetty versio. Vaikka kyseessä on joulushow uudelleen lämmitettynä, niin tarjolla on silti kuumaa tavaraa! Livebändi puuttuu, mutta samaa upeaa musiikkia kuullaan silti, valosuunnittelu on loistavaa – ja ennen kaikkea sirkusnumerot ovat energisen huimia ja taidokkaita. Uskomatonta on, että huimaa osaamista vaativia suorituksia tekevät esiintyjät ovat vielä nuoria, kahdeksasluokkalaisista lukio-ikäisiin.

– Tosi hauskaa palata takaisin Xyperin maailmaan. Kannattaa tulla katsomaan viimeistään nyt, jos joulushow jäi välistä, esiintyjäryhmä mainostaa estottomasti ja ihan syystäkin.

Koululaisesitysten lisäksi tarjolla on kaksi kaikille avointa maksullista näytöstä, jotka esitetään lauantaina 27.5. klo 13 ja tiistaina 30.5. klo 10. Jälkimmäinen esitysaika on monelle varmasti haasteellinen, mutta sen verran komeasta ja vauhdikkaasta showpaketista on kyse, että se on täysin kertyneiden ylityötuntien tai vaikka puolikkaan pekkaspäivän käyttämisen arvoista!

Esityksellä on mittaa yksi tunti. Liput ennakkoon alla olevista linkeistä. Lippuja myynnissä myös ovelta ennen esityksiä.The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava