VIMMA X Sorin Sirkus -malliston myynti siirtyy Sorin Sirkukselle

Verkkomyynnin päättymisen jälkeen malliston tuotteita myydään vain Sorin Sirkuksen tapahtumissa

Vuonna 2020 julkaistun VIMMA X Sorin Sirkus -kapselimalliston verkkomyynti VIMMAn verkkokaupassa päättyy sunnuntaina 22.8.2021, jonka jälkeen myynti siirtyy Sorin Sirkukselle.

Verkkomyynnin päättymisen jälkeen malliston tuotteita myydään vain Sorin Sirkuksen tapahtumissa, niin kauan kuin jäljellä olevia tuotteita riittää.

Mallisto koostuu unisex-vaatteista, jotka herättävät sirkuksen taian eloon. Vaatteet ovat street-henkisiä katseenkääntäjiä, ja ne sopivat aktiiviseen elämäntapaan.

Sirkustirehtööri Taina Kopra Sorin Sirkuksesta iloitsee edelleen viimevuotisesta muotihankkeesta.

    – Olimme suunnitelleet jo jonkin aikaa, että voisimme tarjota oppilaillemme ja kannattajillemme uusia sirkuksen treenivaatteita. Sattumalta saimme yhteistyökumppaneiksi VIMMAn ja Sorin Sirkuksen entisen oppilaan Ville Kylätaskun, joiden ansiosta saimme todelliset heimovaatteet, jotka eivät olekaan mitkä tahansa verkkarit, Kopra hehkuttaa.        

Malliston julkaisu oli osa Sorin Sirkuksen 35-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Mallisto syntyi Sorin Sirkuksen, designyhtiö VIMMAn ja kuvataitelija Ville Kylätaskun yhteistyönä, ja sen vaatteissa räiskyvä kuosi perustuu Kylätaskun Metamorphose II -taideteokseen. 

VIMMA X Sorin Sirkus julkaistiin vajaa vuosi sitten Tampereella muodin ja sirkuksen juhlassa.  

Ensi viikosta lähtien mallistoon tuotteisiin voi tutustua Sorin Sirkuksen sivuilla. Tuotteiden ostaja tukee Sorin Sirkuksen nuorisotyötä.

    

Lue lisää VIMMA X Sorin Sirkus -mallistosta

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.