VIMMA x Sorin Sirkus -kapselimalliston lanseeraustilaisuus perjantaina 11.9.2020

Sorin Sirkuksen, VIMMAn ja Ville Kylätaskun yhteistyö kutoo vahvaa tarinaa Suomessa ainutlaatuisesta sirkuksen ja muodin yhteistyöstä. Tamperelainen sirkuksen edelläkävijä Sorin Sirkus on vuosikymmenten aikana rakentanut itsestään elämänkaarisen sirkustaiteen keskuksen. Sen ytimessä ovat elämänmakuiset onnistumiset ja kohtaamiset – ihminen kerrallaan. Samaan tapaan designtalo VIMMAn täyttävät unohtumattomat tarinat, inspiroivat ihmiset ja kokemuksellisuus. Sorin Sirkuksen ja VIMMAn yhteisen kertomuksen on punonut yhteen Sorin Sirkuksen kasvatti, konseptin suunnitellut kuvataiteilija Ville Kylätasku.

Suomalainen VIMMA, tamperelainen Sorin Sirkus ja kuvataiteilija Ville Kylätasku aloittivat vuonna 2019 yhteistyöprojektin, jonka  tavoitteena oli tuottaa Sorin Sirkuksen jäsenille, työntekijöille ja kannattajille uniikki, tunnistettava ja yhteisön arvoja tukeva asustekokonaisuus.

VIMMAn ja Sorin Sirkuksen yhteistyön tuloksena on syntynyt vapaa-ajan vaatemallisto. Mallisto juhlistaa ainutlaatuista sirkuksen, muodin ja kuvataiteen liittoa. VIMMA x Sorin Sirkus -mallisto on inspiroitunut Berliinissä asuvan kuvataiteilija Ville Kylätaskun Metamorphose II (2019) -teoksesta. Sirkuksen ainutlaatuista tunnelmaa ja dynamiikkaa yhdistävä kuosi herää eloon vaatteen käyttäjän yllä VIMMAn vaatteissa.  

Ville Kylätaskulla (s. 1979) on vahva suhde sirkukseen. Tampereella syntynyt kuvataitelija aloitti sirkusharrastuksen Sorin Sirkuksessa. Hän erikoistui ilma-akrobatiaan. Lahden muotoiluinstituutista valmistunut Kylätasku on kansainvälisesti menestynyt suomalainen kuvataiteilija, jonka suomalainen yhteistyögalleria on Galerie Forsblom Helsingissä.   

VIMMA x Sorin Sirkus -kapselimallisto julkaistaan akrobatian ja muodin juhlassa Sorin Sirkuksen maneesilla perjantaina 11.9. Tapahtuma toteutetaan osallistujilleen turvallisesti viranomaissuosituksia noudattaen. Lanseerausta on mahdollista seurata myös verkossa.  

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)