VIMMA x Sorin Sirkus -kapselimallisto on julkaistu

Vaatemallisto herättää sirkuksen taian eloon

Tampereella sijaitseva ainutlaatuinen sirkuskulttuurin keskus, Sorin Sirkus, on luonut yhdessä kotimaisen kestävien designtuotteiden edelläkävijän VIMMAn kanssa ainutlaatuisen kapselimalliston. VIMMA X Sorin Sirkus -mallisto koostuu unisex-vaatteista, jotka herättävät eloon käyttäjänsä yllä kuvataitelija Ville Kylätaskun kuosin, joka on saanut inspiraationsa sirkuksesta.

Malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Tallinnassa. VIMMA X Sorin Sirkus -mallisto on myynnissä VIMMAn verkkokaupassa 11.9.2020 alkaen. Tuotteiden ostaja tukee suomalaista, Sorin Sirkuksen tekemää nuorisotyötä.

Berliinissä asuvan kuvataiteilija Ville Kylätaskun Metamorphose II (2019) -teoksesta. Sirkuksen ainutlaatuista tunnelmaa ja dynamiikkaa yhdistävä kuosi herää eloon vaatteen käyttäjän yllä VIMMAn vaatteissa.  

Ville Kylätaskulla (s. 1979) on vahva suhde sirkukseen. Tampereella syntynyt kuvataitelija aloitti sirkusharrastuksen Sorin Sirkuksessa. Hän erikoistui ilma-akrobatiaan. Lahden muotoiluinstituutista valmistunut Kylätasku on kansainvälisesti menestynyt suomalainen kuvataiteilija, jonka suomalainen yhteistyögalleria on Galerie Forsblom Helsingissä.  

VIMMAn suunnittelujohtaja Marjut Rahkola näkee Sorin Sirkus X VIMMA kuosissa sen, kuinka Ville Kylätasku on ilmiömäisesti kuvannut sirkukseen liitettävää iloa ja keveyttä.

  – Kuosi myös heijastaa selkeästi Sorin Sirkuksen ja Villen vahvoja yhteisiä juuria ja vankkaa historiallista taustaa, toteaa Rahkola.  

Malliston lanseerattiin Sorin Sirkuksen maneesilla, akrobatian ja muodin juhlassa perjantaina 11.9.2020.

 

Lisätietoja:

Piia Karkkola, tuottaja, Sorin Sirkus 
044 3453738, piia.karkkola@sorinsirkus.fi  

Taina Kopra, sirkustirehtööri, Sorin Sirkus
044 3453737, taina.kopra@sorinsirkus.fi 

Marjut RahkolaDesign manager, VIMMA
marjut@vimmacompany.com 

Paula on rennon huolettomaan menoon sopiva unisex-huppari. Leikkaukseltaan pitkä ja väljä malli herättää VIMMA X Sorin Sirkus -kuosin eloon tavalla, joka sopii street stylea arvostavan aktiiviseen elämäntapaan. Oversize-college on helppo heittää vaikkapa treenivaatteiden päälle tai käyttää osana kerrospukeutumista. Paula on valmistettu miellyttävästä joustocollegesta, joka sisältää 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Materiaali on sertifioitua luomupuuvillaa.

Koot: onesize S ja onesize L
Hinta: 145 euroa

Lenni on perinteisen hupparin ystävää ilahduttava malli. Se on Paulaa istuvampi unisex-malli, joka on helppo yhdistää farkkujen tai legginsien kanssa. Sen vartaloa mukailevampi istuvuus takaa paidan sujahtamisen helposti ulkotakin alle. Lenni on joustavaa luomutuotettua puuvillacollegea.

Koot: aikuiset S, M ja L; lapset 120 ja 140 cm
Hinta: 105 euroa aikuisten koot, 65 euroa lasten koot

Rauha on ajattomuutta henkivä oversize-mitoitettu t-paita. Eklektinen VIMMA X Sorin Sirkus -kuosi henkii paidassa omaleimaista street-tyyliä ­tehden kunniaa Sorin Sirkuksen perustamisvuosikymmenelle. Väljä mitoitus elää käyttäjänsä mukana, ja antaa kankaan ja kantajan käydä liikkeen vuoropuhelua. Materiaali on miellyttävää, elastaania sisältävää sertifioitua luomupuuvillatrikoota.

Koot: onesize S ja onesize L
Hinta: 69 euroa

Rauni on kapeammin mitoitettu ja leikkaukseltaan Rauhaa sirompi t-paita. Se istuu napakammin ja pysyy liikkeen mukana. Rauni huokuu vahvaa energiaa VIMM X Sorin Sirkus -kuosin kanssa. Elastaania sisältävä luomutuotettu puuvillatrikoo tekee paidasta mukavan käytössä.

Koot: onesize S ja onesize L
Hinta: 69 euroa

Elvi-pyöräilyshortsit ovat joustavat ja istuvat. Unisex-shortsien materiaalina on ekologisesti tuotettu puuvillatrikoo, jossa on mukana käyttömukavuuden varmistamiseksi 5 % elastaania. VIMMA X Sorin Sirkus -kuosin kanssa nämä pyöräilyshortsit antavat lisäpuhtia vielä viimeisellekin kilometrille!

Koot: aikuiset S, M ja L; lapset 120, 130 ja 140 cm.
Hinta; 45 euroa aikuisten koot, 40 euroa lasten koot.

Kaino-leggingsit ovat raikkaat katseenkääntäjät. Elastaania sisältävän joustavan puuvillatrikoon sekä korkean kuminauhavyötärön ansiosta malli istuu eri vartaloille erinomaisesti. VIMMA X Sorin Sirkus -malliston legginsit soveltuvat käytettäväksi erilaisten yläosien kanssa, treenivaatteena, lämmittävään kerrospukeutumiseen tai yöhousuiksi.

Koot: XS, S, M ja L
Hinta: 55 euroa

Sorin Sirkus -sukat tuovat sirkusmaista asennetta myös jalkoihin. Luomupuuvillasta Sidosteen valmistamat sukat pitävät jalat lämpiminä treenien välilläkin.

Koot: 33-35, 36-38, 39-41 ja 42-45
Hinta: 15 euroa.

Jälleenmyynti:
VIMMA 
www.vimmacompany.com
info@vimmacompany.com
Kuluttajatiedustelut: 044 984 7986 (ma–to 9–16, pe 10–17)

The following two tabs change content below.

Piia Karkkola

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.