Uutiset

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin joulushow-lipuista

Olemme saaneet asiakkailta useita kyselyjä koskien joulushow-lippujen saatavuutta. Kokosimme tähän artikkeliin vastauksia yleisimpiin meille saapuviin kysymyksiin joulushow-lipuista. Joulushow Soriferian tiedot löytyvät esityksen tapahtumasivulta

 

Lippupisteen verkkokaupassa lukee tapahtuma-ajan kohdalla "ei saatavilla nyt"– mitä se tarkoittaa? 

Teksti verkkokaupan tapahtuma-ajan kohdalla tarkoittaa sitä, että esityksen kaikki saatavilla olevat liput on myyty tai varattu. Mikäli lippuja vapautuu varauksista takaisin myyntiin, tapahtuma-ajankohdan palkki muuttuu harmaasta värilliseksi. Lippupisteen sivuilta löytyy myös sivun alalaidasta verkkokaupan tapahtumamuistutus-ominaisuus, joka ilmoittaa, kun suosikkitapahtuman tai -artistin liput ovat tulleet myyntiin. 

Onko mahdollista, että lippuja vapautuu vielä?

On. Isoilta ryhmiltä voi jäädä lippuja yli esimerkiksi sairastapauksen vuoksi. Mikäli ryhmä ilmoittaa meille etukäteen tilanteen, ilmoitamme vapautuvista lipuista mahdollisimman pian Sorin Sirkuksen Facebook-sivulla.

Lippuja ei voi varata etukäteen vaan ne myydään jonotusjärjestyksessä kyseisenä näytöspäivänä Sorin Sirkuksella lipunmyyntitiskiltä sillä hinnalla, mikä lipussa lukee. Saadut lippurahat menevät suoraan alkuperäisen lipun ostajalle. Sorin Sirkuksella tapahtuva lipunmyynti avautuu vasta tuntia ennen kulloisenkin näytöksen alkua.

Minulla on lippuja, joita en pääsekään käyttämään, mitä teen?

Kehotamme tarjoamaan lippuja omalle lähipiirille ja ystäville. Jos omista läheisistä ei löydy tulijoita, kehotamme ensisijaisesti kirjoittamaan lipuista ilmoituksen Joulushow 2019 Soriferia -tapahtumasivulle ja tarjoamaan niitä halukkaille sitä kautta. Sorin Sirkus ei ylläpidä lippujen vaihtopörssiä, vaan kyseessä on tuolloin lippujen myyjän ja ostajan välinen asia.

 

Onko joulushow-esityksiä tulossa lisää?

Ei. Esiintyjämme ovat lapsia ja nuoria, joille tämä esitysmäärä (koko syksyn rankan harjoitusjakson jatkoksi) on jo aika paljon normaalin koulunkäynnin lisäksi. Sirkuskoulun opetus myös jatkuu normaalisti 7.1.2020 alkaen, ja Sorin Sirkuksen maneesin tilat palaavat jälleen opetuskäyttöön. 


Milloin vuoden 2020 joulushow-esityksen lipunmyynti alkaa?

Marraskuussa 2020 ensi-iltansa saavan joulushow-esityksen lippujen kuluttajamyynti alkaa viimeistään syyskuussa 2020. Tiedotamme seuraavasta joulushow-esityksestä ja sen lipunmyynnistä verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

The following two tabs change content below.