Arkisto

Vanhempainrinki

Sorin Sirkuksella toimii aktiivinen ja innokas talkoolaisten vanhempainrinki, jota ilman tapahtumiemme järjestäminen olisi lähestulkoon mahdotonta! Vanhempainrinkiläisten apua tarvitaan erilaisissa tehtävissä esimerkiksi joulushow’n ja muiden tapahtumiemme aikana. Jos siis voit antaa hetken omaa aikaasi sirkuksen käyttöön, niin jatka eteenpäin ja lue lisätietoa siitä, kuinka pääset mukaan toimintaan.

Vanhempainringin toimintaan pääsee erinomaisesti mukaan nyt syyskaudella, kun sirkusvuotemme kohokohta, Joulushow lähestyy. Joulushow tarjoaa hyvän mahdollisuuden päästä mukaan toimintaan niin uusille tuttavuuksille kuin vanhoille konkareillekin. Mitään ryppyotsaista puurtamistahan sirkustalkoilu ei tietenkään ole – ja saattaapa mukaan tarttua aivan uusia tuttavuuksiakin. Kaikki apukädet ovat tarpeen, mitään erikoisosaamista ei tarvita ja kaikkiin tehtäviin opastetaan. Tule siis rohkeasti mukaan – tässä joukossa on mukava puuhastella.

Sorin Sirkukselle vanhempainringin toiminta on luonnollisesti tärkeää, sillä yhteisessä sirkuksessamme on kaikenlaista puuhaa, jossa apua silloin tällöin tarvitaan. Kahvio, naulakkopalvelut, parkkipaikan ohjailu, katsomovalvonta, katsomon rakennus ja purku ovat tavallisimpia rinkiläisten tehtäviä. Jos sinulla on jotain erityisosaamista, jonka antaminen sirkuksen käyttöön tuntuisi mukavalta, kerrothan siitä meille!

Kaikenlainen apu on sirkuskoulun arjessa tärkeää ja tarpeellista – jokaisen työpanos on todella arvokas. Talkootoimintaan ovat tervetulleita vanhempien lisäksi tietysti muutkin sirkuskoulun ystävät – kummit, isommat sisarukset ja muut sirkuskoululaisten läheiset.

Toimintaan voi ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sorinsirkus@sorinsirkus.fi tai soittamalla numeroon +358 44 736 3067 (Pertti Huovinen).