7–8-vuotiaat, Vanhan tivolin arvoitus

Sirkusleiri 7–8 vuotiaille
Vanhan tivolin arvoitus 1. ma-pe 10.–14.6.2019 klo 9:00–12:30 PERUTTU
Vanhan tivolin arvoitus 2. ma-pe 24.–28.6.2019 klo 9:00 –12:30

HUOM. Vähäisen osallistujamäärän vuoksi leiri yhdistetään samalla viikolla järjestettävään 9-11-vuotiaiden kokopäiväsirkusleiriin. Järjestelyjen vuoksi leirillä ei edetä Vanhan tivolin tarinan mukaan, vaan leiristä muokataan koko ikäluokalle sopiva ja antoisa sirkusleiri.
7-8-vuotiaat osallistuvat opetukseen klo 9:00-12:30. Ilmoittaudu järjestelmässä Vanhan tivolin arvoitus 2. -leirille.
Leirin hinta on 169 € (152,10 €, 29.4.2019 saakka), joka sisältää mehun ja hedelmän lisäksi yhdistyneellä leirillä lämpimän ruuan leiripäivien lopuksi.

Joukko lapsia kulkee hylätyn tivolin ohi. Yksi lapsista huomaa maassa avaimen, jossa on samat merkit kuin tivolin portissa. He kokeilevat avainta portin lukkoon, joka loksahtaa auki ja portti avautuu hitaasti naristen. Lapset astuvat tivolin alueelle. Portin päällä nuokkuva lohikäärmepatsas puhaltaa sieraimistaan savua, portti menee lukkoon eikä avainta löydy enää!

Sirkusta ja pakohuonepelejä yhdistävä lomaleiri tarjoaa monipuolista tutustumista eri sirkuslajeihin ja kehittää ongelmanratkaisu- ja ryhmätyötaitoja sekä peruskuntoa, koordinaatiota ja motoriikkaa.

Leirillä harjoitellaan eri sirkuslajeja, kuten esimerkiksi ilma-akrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua. Jatkokertomuksena leirillä etenee seikkailu, jossa ratkotaan arvoituksia, etsitään vihjeitä, toimitaan sokkona ja suoritetaan fyysistä taitoa vaativia tehtäviä yhteistyössä toisia tukien.

Leiriviikon aikana halukkaat saavat valmistaa sirkusesityksen, jota kotiväki,
mummit ja kummit ovat tervetulleet katsomaan viimeisenä leiripäivänä puoli tuntia ennen leirin loppua.

Leirille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12. Leiri-ilmoittautuminen