Sirkuksen uudet naamat

Sorin Sirkus on saanut kevään aikana uusia työntekijöitä. Arja Taskinen aloitti opintosihteerinä helmikuussa, Tero Aalto viestinnässä maaliskuussa ja Sami Päivinen talouspäällikkönä huhtikuussa.

Kauppatieteiden maisteriksi kouluttautunut Sami on kotoisin Lahdesta, mutta asettunut Pirkanmaalle jo parikymmentä vuotta sitten. Ennen Sorin Sirkukseen tuloaan hän toimi sekä Nokialla että Ylöjärvellä jalkapalloseurojen toiminnanjohtajana, ja sitä ennen työpaikka oli kymmenen vuoden ajan pankissa. Sorin Sirkuksen monihenkinen ja eloisa työyhteisö on mukavaa ja tervetullutta vaihtelua aiempaan välillä yksinäiseenkin puurtamiseen urheiluseurassa ainoana palkallisena työntekijänä. 

Samin lailla myös Tero vaihtoi urheilusta sirkustaiteeseen toimittuaan aiemmin pitkään jääkiekkoseura Tapparassa viestintä- ja mediapuolella. Syntyperäisenä tamperelaisena Sorin Sirkus oli hänelle tuttu nimenä ja instituutiona, mutta toiminnan laajuus, monipuolisuus ja kansainvälisyys on yllättänyt. Koulutukseltaan Tero on tradenomi.

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava