Tyhy -kurssit

Taitoja työelämään! Poweria porukkaan!
Puhtia arkeen! Iloa Elämään!

Jokaisessa aikuisessakin asuu sirkustähti! Sirkus tarjoaa työyhteisölle tai muulle porukalle, uudenlaista, virkistävää ja voimauttavaa toimintaa yhdessä. Ilo, heittäytyminen, luottamus, hulluttelu ja yhteistyö ovat teemoja, joiden ympärille työpaja rakentuu.

Työpajassa sukelletaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Osallistujat pääsevät kokeilemaan omia rajojaan ja ryhmän vahvuuksia muun muassa tasapainoilun, ryhmäakrobatian ja jongleerauksen avulla. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Sirkustelun ohessa porukka pääsee nauramaan ja puhaltamaan yhteen hiileen erilaisten mukavien harjoitteiden myötä. Yritykset, yhdistykset, ym., sirkustyöpaja sopii minkälaiselle porukalle tahansa! Sisältö on tarvittaessa räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan.

Työpajojen yhteyteen voi liittää mahdollisuuksien mukaan ruokailun, seminaarin, koulutusta ja sirkusesityksen. Työpajan hinta sisältää sirkusopetuksen, tilan ja välineiden käytön sekä kahvituksen ennen tai jälkeen pajan.

Pajan kesto voi olla 2–6 tuntia
Osallistujia voi olla 5–100

Tilatessanne pajaa ainakin osallistujien arvioitu määrä ja kesto olisi hyvä olla tiedossa!

Lisätiedot ja tilaukset:
Lari Aaltonen, tuottaja
lari.aaltonen@sorinsirkus.fi

The following two tabs change content below.
Tekstin julkaisija on Sorin Sirkus ry.