Toiset valtakunnalliset Taidekasvatuspäivät Sorin Sirkuksella

Valtakunnallinen taidekasvatuspäivä kokoaa yhteen Tampereelle, Sorin Sirkukseen eri taiteenalojen taidekasvattajat ja asiantuntijat. Torstaina 18.4.2013 tavataan Taidekasvatus suomalaisen yhteiskunnan rakentajana –otsikon alla.

Puhujina päivillä ovat kulttuurin ja taidekasvatuksen asiantuntijat ja vaikuttajat, mm. kirjailija Kirsi Kunnas, tutkimusprofessori Kiti Müller, professorit Antti Hautamäki ja Larry O’Farrel. Teemoina ovat taidekasvatuksen asema koulutus- ja kulttuuripolitiikassa, sen merkitys yksilölle ja yhteiskunnalle sekä laatu ja kehittäminen. Taidekasvatuspäivän järjestää Taiteen perusopetusliitto TPO ry yhteistyössä jäsenliittojensa sekä Tampereen taiteen perusopetuksen oppilaitosten kanssa.

Järjestäjät:
Esittävien taiteiden oppilaitosten liitto ry, Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry, Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry, Suomen musiikkioppilaitosten liitto ry, Suomen sanataideopetuksen seura ry, Suomen tanssioppilaitosten liitto, STOPP ry, Sorin Sirkus, Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff, Näpsä-käsityökoulu, Pirkanmaan musiikkiopisto, Sara Hildén –akatemia

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Anu Hietala, puh 045 310 7702 , anu.hietala@artsedu.fi

Katso tarkemmin täältä

The following two tabs change content below.
Tekstin julkaisija on Sorin Sirkus ry.