Tiesitkö? Norssin lukiossa on sirkustaiteen painotuslinja

Tampereen normaalikoulun lukion esittelyilta verkossa tänään

Norssin lukio tekee aktiivista yhteistyötä Sorin Sirkuksen kanssa: lukioon on mahdollista hakeutua sirkustaiteen lukiolinjalle. Sirkuslinjan opintoihin sisältyy sirkustaiteen treenitunteja, ilmaisutaitoa, produktioita, esitysteknologiaa, yrittäjyysopintoja sekä kansainvälisiä yhteishankkeita. Lukio-opintojen aikana suoritetut kurssit edistävät sirkustaiteen harrastusta ja valmistavat myös tulevaisuuteen sirkustaiteen parissa. Opiskelija saa todistuksen sirkustaiteen linjalta.

Lukion sirkuslinja ei kuitenkaan ole suunnattu yksinomaan sirkusharrastajille. Sirkuslinja voi olla antoisa ja kiinnostava vaihtoehto paitsi sirkuksesta kiinnostuneille, myös jonkun muun harrastuksen tueksi. Sirkuslinjan ryhmäkoko on pieni ja linjan treenitunnit suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa niin, että siellä tehdyt harjoitukset tukevat jokaisen opiskelijan yksilöllisiä kehitystarpeita. Ryhmän vastuuopettaja Juha Helppikangas haluaa panostaa myös jokaiselle henkilökohtaisesti yleishyödyllisiin fyysisiin harjoitteisiin.

Lukion sirkustaiteen linjalle haetaan lukiohaussa 22.2.–22.3.2022. Soveltuvuuskoe järjestetään 21.4. ja linjalle voidaan valita 10 opiskelijaa.

 

Tampereen normaalikoulun lukion esittelyilta verkossa tänään keskiviikkona 19.1.2022

Tampereen normaalikoulun lukion esittelyilta järjestetään 9. luokkalaisille ja heidän vanhemmilleen tänään 19.1.2022 klo 18.00 alkaen verkossa. Liity esittelyiltaan tästä linkistä.

Illasta lisätään Norssin kotisivuille myöhemmin myös tallenne. Aiheeseen pääsee tutustumaan myös alla olevan Norssin lukion esittelyvideon ja Norssin kotisivulinkkien avulla! 

The following two tabs change content below.