Talvilomaviikon sirkuskurssien ilmoittautuminen on avattu

Talvilomaviikon 2022 lasten sirkuskurssien ilmoittautuminen on avattu. Sirkustalvikursseja järjestetään tänä talvena maanantaista keskiviikkon 28.2.–3.2.2022 välisenä aikana yhteensä neljä. Kurssit on suunnattu alle kouluikäisille 4–6-vuotiaille ja 7–10-vuotiaille lapsille. Yli 10-vuotiaille lapsille ohjelmassa on ilma-akrobatiakurssi. 

Alle kouluikäisten lasten sirkuskurssilla tutustutaan leikin kautta monipuolisesti eri sirkuslajeihin kuten jongleeraukseen, tasapainoiluun ja trapetsiin. 7–10-vuotiaiden kurssilla tutustutaan monipuolisesti eri sirkuslajeihin, opetellaan jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä, tehdään akrobatiaa matolla ja ilmassa sekä harjoitellaan esiintymistä. 

Sekä 4–6-vuotiaiden että 7–10-vuotiaiden kursseille mahtuu 20 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssit järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan.

Talvilomaviikon 2022 ilma-akrobatiakurssilla (yli 10-vuotiaat) on luvassa temppuilua erilaisilla välineillä. Kurssilla kokeillaan mm. trapetsia, köyttä ja ilmarengasta. Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita. Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäisenä ilmoittautunutta ja kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi. 

Opettajina kursseilla toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kouluikäiset lapset ja nuoret käyttävät kursseilla suositusten mukaisesti kasvomaskia. Lisätietoja talvilomaviikon kursseista voi lukea alla olevista kurssikuvauksista ja sirkuskoulun Wilman opetus- ja kurssi-ilmoittautumisten sivulta.   

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)