Talviloman tiiviskurssit aikuisille

Talvilomalla (vk 9) Sorin Sirkus järjestää kolmepäiväisiä tiiviskursseja aikuisille ilma-akrobatiassa, jossa on kurssi sekä ensikertalaisille että jatkaville harrastajille, sekä kurssin muissa sirkuslajeissa. Lisäksi tarjolla on talvilomakursseja myös 4–6-vuotiaille, 7–10-vuotiaille sekä koko perheille. Talvilomakurssit pyörivät kolme kertaa kolmena peräkkäisenä päivänä maanantaista keskiviikkoon 26.–28. helmikuuta.

Avaa alla olevista harmaista laatikoista lisätietoja kurssista.

Info

Talviloman tiiviskursseille voivat osallistua uudet ja vanhat sirkusharrastajat, jotka eivät ehdi sitoutumaan koko kevääseen, tai kevään kursseille osallistuvat, jotka haluavat tiiviin tehotreenauksen talvilomaviikon iloksi. Kurssit toteutetaan monipuolisesti huomioiden osallistujien osaaminen. Kursseilla rohkaistaan ja ohjataan myös itsenäiseen lajien harjoitteluun.

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Kurssi järjestetään, kun sille osallistuu vähintään kuusi osallistujaa. Maksimiosallistujamäärä vaihtelee kursseittain. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille. Sorin Sirkus ei vastaa aikuisten sirkuskurssien vakuutuksista. 

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

 


Sorin Sirkuksen kurssi- ja leiritoimintaa tukee:

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava