Talviloman tiiviskurssi: ilma-akrobatia, perus-jatkotaso

Maanantaista keskiviikkoon 27.2.–1.3.2023 klo 17.45–19.15
Hinta: 48 €

Talviloman tiiviskursseille voivat osallistua uudet ja vanhat sirkusharrastajat, jotka eivät ehdi sitoutumaan koko kevääseen, tai kevään kursseille osallistuvat, jotka haluavat tiiviin tehotreenauksen talvilomaviikon iloksi.

Kurssit on suunnattu aikuisille, joilla on jonkin verran aiempaa kokemusta akrobatiasta/ilma-akrobatiasta ja ne toteutetaan monipuolisesti huomioiden osallistujien osaaminen. Kursseilla rohkaistaan ja ohjataan myös itsenäiseen lajien harjoitteluun.

Opetuksesta vastaavat eri lajien ammattitaitoiset ja kokeneet opettajat. Kurssille otetaan enintään kymmenen osallistujaa. Hinta: 48 €/kurssi, syksyn aikuiskursseille osallistujille alennusta -10 % (43,20 €).   

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Kurssi järjestetään, kun sille osallistuu vähintään kuusi osallistujaa. Maksimiosallistujamäärä vaihtelee kursseittain. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille. Sorin Sirkus ei vastaa aikuisten sirkuskurssien vakuutuksista. 

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu klikkaamalla painiketta, joka johtaa toiselle sivustolle
The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)