Talviloman sirkuskurssit 4–6-vuotiaille ja 7–10-vuotiaille

Talvilomalla (vk 9) Sorin Sirkus järjestää kolmepäiväisiä sirkuskursseja 4–6-vuotiaille ja 7–10-vuotiaille. Lisäksi tarjolla on perhekursseja, joihin lapset ja vanhemmat voivat osallistua yhdessä, sekä tiiviskursseja myös aikuisille. Talvilomakurssit pyörivät kolme kertaa kolmena peräkkäisenä päivänä maanantaista keskiviikkoon 26.–28. helmikuuta.

Avaa alla olevista harmaista laatikoista lisätietoja kurssista.

Info

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua!

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia.  

Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia.   

Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.  

 


Sorin Sirkuksen kurssi- ja leiritoimintaa tukee:

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava