Talviloman perhesirkuskurssit

Talvilomalla (vk 9) Sorin Sirkus järjestää kolmepäiväisiä kahden eri ikäluokan perhesirkuskursseja: 2–6-vuotiaille lapsille vanhempineen ja 7–12-vuotiaille lapsille vanhempineen. Lisäksi tarjolla on talvilomakursseja myös lapsille ilman vanhempia sekä aikuisille. Talvilomakurssit pyörivät kolme kertaa kolmena peräkkäisenä päivänä maanantaista keskiviikkoon 26.–28. helmikuuta.

Avaa alla olevista harmaista laatikoista lisätietoja kurssista.

 

Info

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua!

Perheleireistä lähetetään lasku noin viikko ennen kurssia. Ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssimaksun palautus tai peruutus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia. 

Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

 


Sorin Sirkuksen kurssi- ja leiritoimintaa tukee:

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava