Taide in Action

Sorin Sirkus on mukana alkuvuodesta 2016 starttaavassa valtakunnallisessa Taide in Action-hankkeessa, joka tuo sirkusta ja taidetoimintaa vastaanottokeskusten ja hätämajoitusyksiköiden lapsille ja nuorille. Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi hankkeelle rahoituksen joulukuussa 2015.

Taide in Action – sirkusta ja taidetoimintaa nuorille turvapaikanhakijoille 2016-2017 -hankkeessa toteutetaan sosiaalisen sirkuksen ja soveltavan taiteen menetelmiin perustuvaa ryhmätoimintaa. Toiminnan tavoitteena on tukea alle 29-vuotiaiden turvapaikanhakijoiden aktiivisuutta ja hyvinvointia, sekä tuottaa innostavaa yhteisöllistä toimintaa haasteellisessa ja epävarmassa elämäntilanteessa eläville lapsille ja nuorille.

Valtakunnallista hanketta hallinnoi Lasten ja nuorten kulttuurikeskus PiiPoo, Pirkanmaan osaprojektin hallinnoinnista vastaa Sorin Sirkus.

Toimintaa toteutetaan Uudenmaan, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Keski-Suomen ja Lapin alueen vastaanotto- ja hätämajoituskeskuksissa. Pirkanmaalla toimintaa toteuttavat Sorin Sirkus, Mäntän Nuorisosirkus ja LifeCircus Tampere.

The following two tabs change content below.
Tekstin julkaisija on Sorin Sirkus ry.