Taas mahtuu mukaan – perhesirkukseen avattiin lisäkurssi

Perhesirkus lauantaisin 27.1.–23.3.2024 klo 12.30–13.30 (ei viikolla 9)

Ohjaajat Kira Leppälä ja Maria Mäensivu
Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.1.2024

Sorin Sirkuksen perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoilun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2–6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Harjoituskerrat sisältävät sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua!

Hinta ja maksutiedot

  • 2 osallistujaa 153 €
  • 3-4 osallistujaa 194 €
  • 5-6 osallistujaa 220 €

 

Laskutus tapahtuu noin viikkoa ennen kurssia tai heti kun kurssi on täynnä.

Kurssiin kuuluu 8 ohjattua tapahtumaa. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksun palautus tai peruutus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Mikäli ostat kurssin lahjaksi, voit ostotapahtuman jälkeen olla yhteydessä sirkuskoulun toimistoon arja.taskinen@sorinsirkus.fi ja pyytää sirkuksen kuvallisen lahjakorttipohjan.

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 28. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 14 henkilöä.

Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin täytyttyä osallistujille lähetetään vahvistusviesti sekä lasku kurssille osallistuvien perheenjäsenten lukumäärän mukaisesti. Mikäli kurssi on ehtinyt jo täytyttyä, lähetetään tästä tieto mahdollisimman nopeasti.

Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen.

Info

Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.  

The following two tabs change content below.

Tero Aalto

Kirjoittaja on Sorin Sirkuksen viestintävastaava