Syysloman tiiviskurssit aikuisille


 

Syysloman tiiviskursseille voivat osallistua uudet ja vanhat sirkusharrastajat, jotka eivät ehdi sitoutumaan koko syksyyn, tai syksyn kursseille osallistuvat, jotka haluavat tiiviin tehotreenauksen syyskurssien loppupuolella. Kurssien ohjelma suunnitellaan osallistujien mukaan.

Ilmoittautumiset 6.10.2023 mennessä.

Avaa ryhmien lisätiedot harmaasta laatikosta.

Tiiviskurssit ma-ke 16.–18.10.2023

3 kertaa, hinta 44 € (peruskurssit) tai 58 € (jatkokurssit)

Tutustu tarkemmin kurssikuvauksiin. Opetuksesta vastaavat eri lajien ammattitaitoiset ja kokeneet opettajat – lue esittelyt.

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Kurssi järjestetään, kun sille osallistuu vähintään kahdeksan osallistujaa. Maksimiosallistujamäärä vaihtelee kursseittain. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille. Sorin Sirkus ei vastaa aikuisten sirkuskurssien vakuutuksista.

Sorin Sirkuksen koko talon valtaavan perinteisen joulushow’n vuoksi syyskauden kurssit päättyvät marraskuun alussa.

The following two tabs change content below.