Syysloman perhesirkus TÄYNNÄ

Perhesirkus ma-ke 16.–18.10.2023 klo 17.30–19.00

Kurssi on täynnä! 

Sorin Sirkuksen perhesirkuksessa koko perhe sukeltaa yhdessä sirkuksen ihmeelliseen ja värikkääseen maailmaan. Ohjelmassa on mm. tutustumista ilma-akrobatian, tasapainoilun ja pariakrobatian saloihin. Sisältö on suunniteltu pääasiassa 2–6-vuotiaille sirkustähdille vanhempineen. Toiminta räätälöidään osallistujien mukaan. Vanhempien tilalla/lisäksi mukaan voi tulla isovanhempi/kummi/muu. Harjoituskerrat sisältävät sirkusharjoittelun lisäksi leikkejä ja rentoutumista.

Hinta
1 aikuinen + 1 lapsi 86 
1-2 aikuista + 2 lasta 94 
2 aikuista + 3 lasta tai enemmän 104 € 

Perhesirkukseen otetaan mukaan perheitä niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 25. Huomaathan, että aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että vanhemmilla on käsiä ja silmiä jokaiselle lapselleen. Perhesirkukset toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 14 henkilöä.

Perhesirkukseen ilmoittautuminen 6.10. mennessä alla olevalla lomakkeella.
Perhesirkus laskutetaan ilmoittautuneilta noin viikkoa ennen kurssia.  

Jos ei, ota rasti pois ruudusta ja kerro laskutustiedot alimmaisessa tekstilaatikossa.

Info:

Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua.  

Kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Kurssilaiset eivät kuulu Sorin Sirkuksen vakuutuksen piiriin. Kurssikirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen kurssia.   

Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni.

Opettajina toimivat Sorin Sirkuksen ammattitaitoiset sirkuskouluohjaajat. Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.  

The following two tabs change content below.