Syyslomaleirit

Syyslomaleiri yli 10-vuotiaat

ma-ke 14.-16.10.2019 klo 12.00-15.30

Yli 10-vuotiaiden leirillä harjoitellaan eri sirkuslajeja mm. jongleerausta, tasapainoilua ja lattia-akrobatiaa (ei ilma-akrobatiaa). Leirillä opit samalla englantia ja voit sirkustreenin lisäksi treenata omaa englannin kielen puhetaitoasi, sillä opettajana toimii Pohjois-Irlannista Suomeen kotiutunut sirkustaiteilija Simon Llewellyn. Eikä huolta, Simon pitää huolta myös suomen kielellä, että kaikki ohjeet ovat selviä. Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita, ainoastaan reipasta mieltä ja kokeilunhalua.

Leirille mahtuu 12 lasta, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu leiri, mikäli leirille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa leirimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Leirikirjeet toteutuville leireille lähetetään viikko ennen leiriä.

Leirin hinta: 115 euroa, sis. mehu ja hedelmä. Leiri maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Leirimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Leirit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere.

Ilmoittaudu