Syksyn 2022 vauva- ja taaperosirkukseen ilmoittautuminen on nyt auki!

Sorin Sirkuksen syksyn 2022 vauva- ja taaperokurssien ilmoittautuminen on nyt auki!

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa! Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustumme akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan. 

Syksyn 2022 vauva- ja taaperosirkuskurssit:

  • Sorin Sylisirkus  (n. 4-9kk)
  • Sorin Touhusirkus (n. 8-14kk)
  • Sorin Seikkailusirkus  (n. 1-2v)
  • Sorin Vauhtisirkus (2-3-v)

Kursseilla opettavat kokeneet vauva/taaperosirkusopettajat Tytti Vuolle (tiistai) ja Sanna Kopra (lauantai). Kurssit järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Tutustu huolella kurssikuvauksiin ja ilmoittaudu sinulle sopivalle kurssille!

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Kurssien ilmoittautumisohjeet ja hinnat löytyvät Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulta. Sivulle pääsee myös tämän artikkelin lopusta löytyvästä ilmoittautumispainikkeesta. 

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kursseja ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan, ja kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista. 

Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. 

Kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 lasta ja kursseille otetaan enintään 10 lasta vanhempineen. Jokaista osallistuvaa lasta kohden mukana tulee olla yksi aikuinen. Mitään ennakkotaitoja ei kursseilla vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. 

 

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.