Syksyn 2022 aikuisten kurssien ilmoittautuminen on nyt auki!

Sorin Sirkuksen syksyn 2022 aikuisten kurssien ilmoittautuminen on nyt auki.

Syksyllä 2022 aikuisille tarkoitettuja harrastusryhmiä järjestetään akrobatiasta ja ilma-akrobatiasta. Syksyn 2022 alkeis-/perustason kurssit ovat suunnattu aikuisille, joilla on vähän aiempaa kokemusta tai jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen. Jatkotason kurssille voi osallistua, mikäli lajin perusteet ovat hyvin hallussa. Kurssit on suunnattu vähintään 16 vuotta täyttäneille.

Ilma-akrobatian jatkokurssi on jo täynnä, mutta jos olet kiinnostunut osallistumaan kyseiselle kurssille, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköpostilla sirkuskoulun toimistoon minna.kiilanto@sorinsirkus.fi. Järjestämme kiinnostuneiden määrästä riippuen mahdollisesti toisen ilma-akrobatian jatkokurssin syksylle. 

Harjoitusten kesto vaihtelee 90 minuutista kahteen tuntiin ja harjoituskertoja on yhteensä 10 kertaa / ryhmä. Ryhmään mahtuu lajista riippuen 10-16 osallistujaa ja kurssi järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi.  

Syysloman tiiviskursseille (ilmoittautuminen 1.8. alkaen) voivat osallistua uudet ja vanhat sirkusharrastajat, jotka eivät ehdi sitoutumaan koko syksyyn, tai syksyn kursseille osallistuvat, jotka haluavat tiiviin tehotreenauksen syyskurssien loppupuolella. Sorin Sirkuksen koko talon valtaavan perinteisen joulushow’n vuoksi syyskauden kurssit päättyvät marraskuun alussa. 

Tutustu tarkemmin kurssikuvauksiin. Opetuksesta vastaavat eri lajien ammattitaitoiset ja kokeneet opettajat.  

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Jokaiselle kurssille löytyy ilmoittautumisohjeet ja hinnat Wilma-järjestelmän ilmoittautumissivulta. Sivulle pääsee myös tämän artikkelin lopusta löytyvästä ilmoittautumispainikkeesta.    

Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kursseja ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan, ja kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista. 

Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. 

 

Opettajien esittely 

Eben Aidoo is a circus artist and teacher from Ghana. He started his circus career at a very young age performing in many different productions all over Europe. Eben lives now in Finland and works as a circus artist, dancer and teacher. For the past years he has been teaching acrobatics, Chinese pole and dance in Sorin Sirkus. 
Eben likes to encourage adults to outdo oneself. He wants that circus training is fun, but safe for everyone. He also tries to bring a good atmosphere and makes everyone welcome. 

Jarmo Humalajärvi valmistui sirkusohjaajaksi Turun Taideakatemian sirkuskoulusta vuonna 2010, päälajeinaan jongleeraus, käsilläseisonta ja ryhmäakrobatia. Opintojensa jälkeen hän toimi sirkusopettajana useissa nuorisosirkuksissa ympäri Suomea, kunnes vuonna 2014 aloitti työt Sorin Sirkuksella akrobatian ja jongleerauksen opettajana. Jarmon tavoitteena on tarjota oppilaille tehokkaat ja turvalliset keinot, joilla kehittää vahvuuksiaan itsenäisesti. Taiteilijana hän pyrkii tuottamaan laadukasta taidetta erilaisille ihmisryhmille.
 

Ilona Jääski on valmistunut sirkusartistiksi vuonna 2010 Koulutuskeskus Salpauksesta päälajinaan vertikaaliköysi. Ilona on tehnyt myös laajasti muita ilma-akrobatian lajeja, kuten kangasta, rengasta ja trapetsia. Sorin Sirkuksella Ilona on opettanut vuodesta 2011. Aikuisten tunnilla Ilona on auttamassa, että jokainen pääsee kehittämään omaa teknistään sekä taiteellista osaamistaan valitsemallaan välineellä. Tavoitteena on, että kurssin päätteeksi jokaisella olisi oma sarja, jonka voisi esittää omalle ryhmälle tai mahdollisesti myös muulle yleisölle. 
 
Henri Kannisto on juuri valmistunut sirkusopettaja Turun amk:sta. Henri on ollut sirkuksen parissa yli kymmenen vuoden ajan. Ammattikorkeakoulussa Henri opiskeli ryhmä- ja pariakrobatiaa, mutta hän taitaa myös lattia-akrobatian kaikki tasot. Aikuisten kurssilla Henrin tavoitteena on luoda hyvä ryhmähenki ja auttaa ryhmäläisiä löytämään tapoja käyttää sekä hallita kehoaan akrobatiassa. 
 
Sanna Kopra aloitti sirkustaiteilijan uransa 30 vuotta sitten tamperelaisessa Sorin Sirkuksessa. Jokapäiväisestä harrastuksesta tuli ammatti vuonna 2004 Cirkuspiloternan kolmivuotisen koulutuksen jälkeen Tukholmassa. Sanna on toiminut laajasti eurooppalaisella sirkuskentällä ja työskennellyt sirkustaiteilijana ympäri maailmaa. Sirkus on Sannalle sisukasta vapautta, sanatonta kulttuuria ja hän toivoo, että jokaisella on mahdollisuus tuntea ja kokea sirkuksen rajaton voima. 
 
Kira Leppälä on Turun amk:sta vastavalmistunut, pääasiassa tasapainolajeihin erikoistunut sirkuksen opettaja. Hänellä on kokemusta myös ilma-akrobatiasta varsinkin rengastrapetsin osalta. Kira haluaa tarjota sirkustunneista harrastajille paikan, jossa saa irrottautua arjesta ja löytää mielekkäitä tapoja käyttää kehoa. Kiralle on erityisen tärkeää, että turvallisuus toteutuu kaikissa muodoissaan sirkustunneilla.  

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.