Syksyn 2021 vauva- ja taaperosirkuskurssien ilmoittautuminen avattu

Ilmoittautuminen syksyn 2021 vauva- ja taaperosirkuskursseille on avattu. Tarjolla on kaksi erilaista sirkuskurssia, jotka on suunniteltu kursseille osallistuvien lasten ikävaiheiden mukaisesti.  
Touhusirkuksessa (suunnattu 5–14 kuukauden ikäisille lapsille) sukelletaan sirkuksen maailmaan lorujen, laulujen ja leikkien kautta. Temppuja opetellaan yhdessä oman aikuisen kanssa monipuolisesti. Vauhtisirkuksessa (suunnattu 14 kuukauden ikäisistä 3-vuotiaisiin saakka) taas on luvassa on vauhdikasta menoa hurjapäisille sirkustähdille. Kurssit ovat lauantaisin 25.9., 2.10., 9.10. ja 16.10.2021 klo 10.30–11.30 välisenä aikana. 
 
Kurssit toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi lasta. Kursseille otetaan enintään kahdeksan lasta yhdessä vanhemman kanssa. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, vaan rento asenne ja avoin mieli riittävät. Jompikumpi vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkuskurssille.
 
Kurssit maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Kurssia ei voi maksaa osallistumiskertojen mukaan. Koko kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan.
 
Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään noin viikkoa ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista. Lisätietoa voi lukea sirkusleirien ja -kurssien verkkosivulta
 
 

Lue lisää ja ilmoittaudu

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.