IlmoituksetUutiset

Syksyllä 2019 tarjolla kaksi vauva- ja taaperosirkuskurssia

Sorin Sirkuksen tämän syksyn kurssitarjonnasta löytyy kaksi vauva- ja taaperosirkuskurssia. 4–9 kuukauden ikäisille tarkoitettu Sorin Sylisirkus tarjoaa rauhallista tekemistä lähellä omaa aikuista ihan pienille sirkustähdille. Laulut ja lorut ovat tärkeä osa sirkustuntia ja temppuja tehdään rauhassa, lapsentahtisesti. 

Syksyn toinen vauva- ja taaperosirkuskurssi, Sorin Vauhti-seikkailusirkus on tarkoitettu 1–3 -vuotiaille, jo kävelemään oppineille pienille sirkustähdille. Aikuinen toimii kurssilla oppaana lapselle, mutta kurssi sisältää myös temppuilua yhdessä.  

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa!  Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustutaan akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan.

Kursseille osallistuminen ei edellytä mitään ennakkotaitoja, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi tai vastaavasti lapsen muu läheinen aikuinen on tervetullut mukaan Sorin Sirkuksen vauva- ja taaperosirkuskursseille.  Kurssi-ilmoittautumiset ja -maksut ovat sitovia. Lisätietoja kurssien päivämääristä ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät alla olevista valikoista.

Kuva: Maria Lindsey Multimedia Creator palvelusta Pexels

Artikkeleita ei löytynyt.
The following two tabs change content below.