IlmoituksetUutiset

Syksyllä 2019 tarjolla kaksi vauva- ja taaperosirkuskurssia

Sorin Sirkuksen tämän syksyn kurssitarjonnasta löytyy kaksi vauva- ja taaperosirkuskurssia. 4–9 kuukauden ikäisille tarkoitettu Sorin Sylisirkus tarjoaa rauhallista tekemistä lähellä omaa aikuista ihan pienille sirkustähdille. Laulut ja lorut ovat tärkeä osa sirkustuntia ja temppuja tehdään rauhassa, lapsentahtisesti. 

Syksyn toinen vauva- ja taaperosirkuskurssi, Sorin Vauhti-seikkailusirkus on tarkoitettu 1–3 -vuotiaille, jo kävelemään oppineille pienille sirkustähdille. Aikuinen toimii kurssilla oppaana lapselle, mutta kurssi sisältää myös temppuilua yhdessä.  

Vauva- ja taaperosirkus on lapsen ja vanhemman yhteistä toimintaa ja temppuilua. Harjoitusten, laulujen, lorujen sekä temppujen kautta lapsi pääsee tutustumaan omaan kehoonsa. Vanhemmat saavat puolestaan kevyttä liikuntaa, varmuutta esim. vauvan käsittelyyn sekä ennen kaikkea hauskaa yhteistä aikaa lapsen kanssa!  Vauva- ja taaperosirkuksessa tutustutaan akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan.

Kursseille osallistuminen ei edellytä mitään ennakkotaitoja, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi tai vastaavasti lapsen muu läheinen aikuinen on tervetullut mukaan Sorin Sirkuksen vauva- ja taaperosirkuskursseille.  Kurssi-ilmoittautumiset ja -maksut ovat sitovia. Lisätietoja kurssien päivämääristä ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät alla olevista valikoista.

Kuva: Maria Lindsey Multimedia Creator palvelusta Pexels

Rauhallista tekemistä lähellä omaa aikuista ihan pienille sekä niille sirkustähdille, jotka eivät vielä kipitä karkuun. Laulut ja lorut ovat tärkeä osa sirkustuntia ja temppuja tehdään rauhassa, lapsentahtisesti. Toistot tuovat pikkuisille turvallisuuden tunnetta. Pääsyvaatimus on, että lapsi kannattelee jo päätään. Kurssi päättyy viimeisellä kerralla esitykseen, jonne kurssilaiset saavat kutsua yleisöä.

Lauantaisin 11.1., 18.1., 25.1. ja 1.2. kello 12:30-13:30
Hinta 80 €

Sirkusseikkailua jo kävelemään oppineille sirkustähdille. Nyt sirkustähdet tutkivat maailmaa jo innokkaasti, kun pääsevät etenemään omin jaloin. Tällä kurssilla aikuinen toimii lapselle oppaana tämän seikkailulla, mutta toki sirkustunti sisältää myös lauluja, loruja sekä yhdessä temppuilua. Kurssi sopii hyvin myös rauhallisemmille 2-3-vuotiaille lapsille, jotka eivät pidä Vauhtisirkuksen hurjasta hulinasta.

Lauantaisin 11.1., 18.1., 25.1. ja 1.2. kello 9:30-10:30
Hinta 80 €

Vauhdikasta menoa hurjapäisille sirkustähdille. ”Aikuiset, pysykää perässä!” Tämän kurssin päätarkoitus on tarjota innokkaille energiapakkauksille tila ja mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja kykyjään turvallisessa, mutta stimuloivassa ympäristössä. Paikallaan olon tarve sekä sääntöjen määrä on minimoitu.

Lauantaisin 11.1., 18.1., 25.1. ja 1.2. kello 11-12
Hinta 80 €