Suhde Sorin Sirkuksella helmikuun lopussa

Sorin Sirkus on helmikuun ajan Taidetestaajien pirkanmaalaisena vierailukohteena. Kahdeksasluokkalaisten taide-elämyksenä on nykysirkusesitys Suhde, josta vastaa helsinkiläinen Company Kate & Pasi. Suhde esitetään tamperelaisyleisölle lauantaina 26. helmikuuta.

Helsinkiläinen nykysirkusryhmä Company Kate & Pasi esiintyy tamperelaisyleisölle esityksellään Suhde. Esitys on lauantaina 26.2.2022 klo 14.00 Sorin Sirkuksella.

Suhde on komiikkaa sisältävä, huikea pariakrobatiaesitys, joka kertoo parisuhteen kulmakivistä. Sirkusartistit Katerina Repponen ja Pasi Nousiainen tarjoilevat sydämellisen ikkunan ihmissuhteeseen, jossa 50 kiloa painava pieni nainen peittoaa satakiloisen, painavan miehen.

Katerina ja Pasi ovat esiintyneet yhteensä yli 20 maassa sekä isommissa sirkusproduktioissa että pienemmissä teattereissa, kuten tunnetussa kanadalaisessa nykysirkusryhmässä Cirque Eloize, USA:ssa kiertävässä Cirque Dream -ryhmässä ja saksalaisissa varietee-teattereissa Krystallpalast ja Friedrichsbau Variete.

Suomessa Katen ja Pasin on voinut nähdä Sirkus Finlandiassa sekä Tanssiteatteri Hurjaruuthissa.

Suhde on Taidetestaajien taide-elämys, jota kahdeksasluokkalaiset osallistujat ovat käyneet katsomassa ja arvioimassa 31.1.2022 lähtien. Sorin Sirkus on yksi Taidetestaajien pirkanmaalaisista vierailukohteista lukuvuonna 2021–2022.

Taidetestaajien koululaisvierailut Sorin Sirkuksella päättyvät perjantaina 25.2.2022, jonka jälkeen Kate ja Pasi esiintyvät vielä kerran bravuurillaan tamperelaiselle yleisölle. Lippuja lauantain 26.2. esitykseen voi ostaa kohteesta Lippu.fi. Esityksen jälkeen artistit ovat tavattavissa avoimessa yleisökeskustelussa.The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)