Sorin Touhusirkus, n. 8-14-kk

Tiistaisin 24.1.-14.2. ja/tai 7.3.-28.3., klo 10:15-11:00 yhteensä 4 tai 8 kertaa (valitse ilmoittautumisjärjestelmässä 4 viikon kurssi tai 8 viikon kurssi)

Hinta 75 € (4krt) tai 135 (8 krt)

Mukavaa yhdessä tekemistä lähellä omaa aikuista sirkustähdille, jotka eivät vielä kipitä karkuun. Laulut ja lorut ovat tärkeä osa sirkustuntia ja temppuja tehdään rauhassa, lapsentahtisesti. Toistot tuovat pikkuisille turvallisuuden tunnetta, mutta temppuja opetellaan yhdessä oman aikuisen kanssa jo monipuolisemmin.

Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6 lasta ja kurssille otetaan enintään 10 lasta vanhempineen. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, rento asenne sekä avoin mieli riittävät. Kumpikin vanhempi (tai vastaavasti mummi/kummi/muu aikuinen) on tervetullut mukaan sirkukseen!  

Kurssi maksetaan ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen ja maksu ovat sitovia. Valitse ilmoittautumisjärjestelmästä joko 4 viikon (24.1.-14.2.) tai 8 viikon kurssi (24.1.-28.3.). Ilmoittautuminen pelkästään kurssin jälkimmäiselle puoliskolle (7.3.-28.3.) avataan helmikuussa ilmoittautumisjärjestelmässä. Koko kurssimaksun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Sorin Sirkuksella on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Näissä tapauksissa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä takaisin. Osallistumiskirjeet toteutuville kursseille lähetetään noin viikko ennen ensimmäistä kokoontumista. Sorin Sirkus ei vastaa sirkuskurssien vakuutuksista.  

Kursseilla opettavat kokeneet vauva/taaperosirkusopettajat Tytti Vuolle (tiistai) ja Sanna Kopra ja Kira Leppälä (lauantai). Tarvitset mukaan sisäliikuntavaatteet, vesipullon ja paljaat varpaat/voimistelutossut. Pitkät hiukset tulee olla turvallisuussyistä kunnolla kiinni. Kurssi järjestetään Sorin Sirkuksen tiloissa, Ahlmanintie 63, Tampere. Tervetuloa Sorin Sirkuksen ihmeelliseen maailmaan!

The following two tabs change content below.

Minna Kiilanto

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.