Isä- ja lapsikurssit

Sorin Skidisirkus 1. (4kk-6-vuotiaille ja heidän iseilleen)

Lauantaisin 23.1., 30.1., 6.2. ja 13.2. klo 9-10

Hinta:

1 aikuinen + 1 lapsi 80 €   
1-2 aikuista + 2 lasta 96 €   
2 aikuista + 3 > lasta 114 €  

Sorin Sirkuksen Skidi-sirkus on mitä mainioin tapa viettää lauantaiaamuja yhdessä ja nauttia liikunnan ilosta! Isä ja lapset tutustuvat yhdessä sirkuksen monipuoliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan. Ohjelmassa on hauskaa tekemistä ja sirkustemppuja. Sisältö räätälöidään sopivaksi ihan kaikille iseille ja 4kk-6-vuotiaille sirkustähdille. Perheen pienimmän pääsyvaatimuksena on, että lapsi kannattelee päätään.  

Skidisirkukseen otetaan mukaan isiä ja lapsia niin, että osallistujamäärä on maksimissaan 25. Myös ukit, papat, kummit tai isien kaverit ovat tervetulleita mukaan. Aikuisia tulee olla riittävä määrä lasten lukumäärään nähden niin, että käsiä ja silmiä riittää jokaiselle lapselle. Skidisirkus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 15 henkilöä.

HUOM! Ilmoittautuminen sähköpostitse annukka.nevalainen@sorinsirkus.fi > kerro, millaisella kokoonpanolla osallistutte leirille, lapsen/lasten ikä ja nimi/nimet, kotiosoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Leirimaksusta lähetetään lasku.

 

The following two tabs change content below.
Annukka Nevalainen

Annukka Nevalainen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen sirkuskoulun opintosihteerinä.
Annukka Nevalainen

Latest posts by Annukka Nevalainen (see all)