Sorin Sirkus yhteistyöhön kotimaisen designyhtiö VIMMAn kanssa

Sorin Sirkuksen ja VIMMAn yhteistyö kutoo vahvaa tarinaa Suomessa ainutlaatuisesta sirkuksen ja muodin yhteistyöstä

Tamperelainen sirkuksen edelläkävijä Sorin Sirkus on vuosikymmenten aikana rakentanut itsestään elämänkaarisen sirkustaiteen keskuksen. Sen ytimessä ovat elämänmakuiset tarinat, onnistumiset ja kohtaamiset – ihminen kerrallaan. Samaan tapaan kotimaisista designtuotteistaan tunnettu VIMMA on brändi, jossa elävät unohtumattomat tarinat, inspiroivat ihmiset ja kokemuksellisuus. Sirkus on elämäntapa, joka opettaa nousemaan nuoralle tai trapetsille yhä uudestaan elämän ylä- tai alamäistä huolimatta. Sirkusmaista sitkoa ja sitkeyttä löytyy myös VIMMAsta, jonka johtoajatuksena on luoda kestäviä, kauniita ja ajattomia tuotteita. Yhteistyössä syntynyt kapselimallisto julkaistaan 11.9.2020 Tampereella.

– On kerrassaan hienoa saada 35. toimintavuotenamme maneesillemme kotimainen alallaan merkittävään asemaan kohonnut kumppani. Jaamme valokeilan mielellämme yhtiön kanssa, jonka kanssa meillä on yhteisiä tärkeitä arvoja, tarinallisuutta ja elämäniloa, kertoo Sorin Sirkuksen tirehtööri Taina Kopra, ja jatkaa:

– Tarinamme VIMMAn kanssa punoo yhteen sirkuksemme kasvatti, Berliinissä asuva kuvataiteilija Ville Kylätasku, jonka panos tulee näkymään osana yhteistyötä.

–VIMMA on olemassa, koska haluamme, että jokainen voi tuntea voimaa vaatteen avulla. VIMMAn UNIVORMU on uniikki, tunnistettava ja laadukas vaate, jonka kuosi ilmentää kumppaniyhteisöä.  Ville Kylätasku on ilmiömäisesti kuvannut sirkukseen liitettävää iloa ja keveyttä, mutta myös juurevuutta Sorin Sirkuksen yhteistyössä, unohtamatta vankkaa historiallista taustaa, kertoo puolestaan VIMMAn designmanager Marjut Rahkola.

Sorin Sirkuksen 35-vuotisjuhlavuotta värittää sirkuksen, kuvataiteen ja designin juhla.

 

Viestintä:

Piia Karkkola, tuottaja
044 3453738, piia.karkkola@sorinsirkus.fi

 

Lisätietoja:
Sorin Sirkus
www.sorinsirkus.fi

Taina Kopra, tirehtööri
044 3453737, taina.kopra@sorinsirkus.fi

 

Vimma
www.vimmacompany.com

Marjut Rahkola, designmanager
marjut@vimmacompany.com

Sorin Sirkus on Tampereella toimiva sirkustaiteen keskus. Se perustettiin vuonna 1985 kehittämään, ylläpitämään ja esittämään nuorten sirkustaidetta. Vuodesta 1993 Sorin Sirkus on antanut sirkustaiteen perusopetusta. Sirkuksessa käy viikoittain yli 500 oppilasta ja sirkusopetus ulottuu aina vauvoista sirkuslukiolaisiin sekä erityisryhmiin, aikuiskursseihin ja työhyvinvointipajoihin.  Valmistumisvaiheessa olevat Sorin Sirkuksen nuoret taiteilijat esiintyvät ammattituotannossa, joulushowssa, joka kerää yli 10 000 henkeä oman maneesin katsomoon joka vuosi.  Sorin Sirkus on kansainvälisen Caravan-sirkusverkoston perustajajäsen ja tekee aktiivista yhteistyötä Tampereen yliopiston kanssa.

The following two tabs change content below.

Piia Karkkola

Kirjoittaja ei ole enää Sorin Sirkuksen palveluksessa.