Sorin Sirkus siirtyy etäopetukseen 5.4. saakka

Pirkanmaa on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjaustyöryhmä eli koronanyrkki on eilen 16.3.2021 kehottanut kaikkia lasten ja nuorten sisäharrastusryhmiä pitämään tauon 5.4.2021 saakka. Ohjattu ulkoliikunta on mahdollista enintään kymmenen hengen ryhmissä niin, että turvavälit toteutuvat ja toiminnassa noudatetaan opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen turvaohjeistusta.

Sorin Sirkus siirtyy etäopetukseen välittömästi. Kaikki loppuviikon opetustunnit järjestetään Teams- tai Zoom-alustalla ryhmien normaaleihin opetusaikoihin. Taiteen perusopetuksen ryhmäkohtaiset ohjeet toimitetaan Wilman kautta. 

Varhaisiän ryhmät sekä nuoremmat yleisen ja laajan oppimäärään oppilaat kokoontuvat etäyhteydellä 22.3.–1.4.2021. Lajiryhmien ja vanhempien oppilaiden osalta  tehdään muutamia ryhmien yhdistämisiä etäopetusta tai ulkona harjoittelua varten. Esiintyvät-ryhmän opetuksen muokkauksesta vastaa sirkustirehtööri Taina Kopra.  Aikuisten kurssien opetus siirtyy ja sitä jatketaan sulun jälkeen. Tarkemmat ohjeet opetusjärjestelyistä lähetetään ryhmille erikseen ja oppilaita pyydetään seuraamaan Wilma-viestintää. 2.–5.4.2021 Sorin Sirkus viettää pääsiäislomaa. Toivomme, että opetusta voidaan jatkaa tiloissamme normaalisti heti pääsiäisen jälkeen. 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.