Sorin Sirkus ry on mukana toukokuun Kannustajat-äänestyksessä

Sorin Sirkus ry on mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä. Äänestyksessä mukana olevat seurat ja yhdistykset voivat saada tärkeää tukea toimintaansa. Kannustajat-äänestys järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Pirkanmaan Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Siitä, miten tämä potti jakautuu äänestyksessä mukana olevien seurojen ja yhdistysten kesken päättävät POK:n asiakasomistajat, ja tukipotin jakautumisesta äänestetään asiakasomistajien kesken jälleen toukokuussa.
 
Tukea jaetaan korkeintaan 20:lle eniten ääniä saaneelle yhdistykselle. Alueellisuutta pidetään silmällä Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 50 % tuetuista yhteisöistä on Tampereelta ja 50 % muualta Pirkanmaalta. Kannustajat-äänestykseen voivat osallistua Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat. Äänestys suoritetaan sähköpostiviestin kautta, joka lähetetään Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajille 16.–18.5.2022. Äänestysaikaa on 31.5.2022 saakka.    
 
Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa jakaa tukea asiakasomistajiensa avustuksella erilaisille seuroille ja yhdistyksille, jotka tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten harrastus- ja hyvinvointimahdollisuuksien edistämiseksi. Äänestämisellä voi auttaa mukana olevia olevia seuroja ja yhdistyksiä – mitä enemmän ääniä, sitä suurempi tukipotti!
 
Lisätietoja Kannustajista löytyy osoitteesta kannustajat.fi.

 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)