Sorin Sirkus mukana Tampereen Kannen areenan avajaisissa

Tamperelainen Sorin Sirkus ja lyömäsoitinyhtye TAKOMO yhdistävät voimansa yhteisessä esityksessä joulukuussa Tampereen Kannen areenan avajaisissa. Esitys nähdään ennen avajaisten pääesiintyjiä Eppuja ja Tampere Filharmoniaa, jota johtaa Santtu-Matias Rouvali.

Sorin Sirkus esiintyy Tampereen Kannen areenan avajaisissa yhdessä lyömäsoitinyhtye TAKOMOn kanssa. Sorin Sirkuksen sirkustirehtööri Taina Kopra kertoo areenan tiedotteessa, että Sorin Sirkus aikoo heti ottaa areenan ilmatilan haltuun ja testata sen mahdollisuuksia.

  – On huippua päästä korkkaamaan heti avajaisissa tämä uusi ja uljas areena. On kunnia, että nuorten taitajien osaamista ja sirkustaidetta arvostetaan niin paljon, että meidän on mahdollista olla avajaisissa mukana. Yhteistyötä Takomon kanssa on odotettu pitkään, sillä nämä taidemuodot tukevat hienosti toisiaan, Kopra hehkuttaa.

Esityksessä yhdistetään TAKOMOn mukaansatempaavaa musiikkia ja Sorin Sirkuksen esiintyvät-ryhmän nuorten sirkustaiteilijoiden henkeäsalpaavia sirkusnumeroita.

TAKOMO on vuonna 2008 perustettu, neljän klassisen koulutuksen saaneen lyömäsoittaja-tuottajan muodostama lyömäsoitinyhtye. Toiminnassaan ryhmä yhdistelee elektronisen musiikin elementtejä, lyömäsoitinten laajaa kirjoa sekä visuaalisia show-elementtejä uniikilla tavalla.

Avajaisten pääesiintyjinä nähdään legendaarinen Eppu Normaali yhdessä Santtu-Matias Rouvalin johtaman liki 100-henkisen Tampere Filharmonian kanssa. Vierailevana pianistina lavalle nousee Iiro Rantala. Avajaiset ovat keskiviikkona 15.12.2021.  

Tampereen Kannen areena on Tampereen keskustassa sijaitseva uusi monitoimiareena. Lähes 50 000 m2 laajuisen areenan vierailijamäärän arvioidaan kohoavan vuosittain yli 1 000 000 kävijään noin 140 tapahtumassa.

Tampereen Kannen areenan avajaisista ja muista ohjelmajulkistuksista voi lukea lisää areenan sivuilta osoitteesta areenatampere.fi.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)