Sorin Sirkus mukana Finlaysonin alueen juhlaviikonlopun ohjelmassa

Sorin Sirkus on mukana Finlaysonin alueen juhlaviikonlopun ohjelmassa. Tapahtuma järjestetään elokuun viimeisenä viikonloppuna 29.–30.8.2020. Sorin Sirkus esiintyy Väinö Linnan aukiolla lauantaina 29.8. klo 18.00 ja klo 21.00 sekä sunnuntaina 30.8. klo 16.00 ja 18.00.  

Sorin Sirkuksen nuoret esiintyjät valloittavat Finlaysonin alueen historiallisia korkeuksia taidokkailla tempuillaan. Tapahtumassa pääsee näkemään ja kokemaan, kuinka huimapäiset esiintyjät tanssivat ilmassa ja Finlaysonin rakennusten seinillä.  

Sirkusnumeroiden ohjauksesta vastaavat Taina Kopra ja Laura Tikka. Numeroiden sirkusteknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Jouni Kivimäki. Osallistuminen Finlaysonin alueen 200-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestettävään tapahtumaan on merkityksellistä koska tänä vuonna myös Sorin Sirkus viettää omaa 35-vuotisjuhlavuottaan, jonka yhtenä teemana on paikallinen yhteistyö.    

Finlaysonin alueen juhlaviikonlopun ohjelmassa on luvassa sirkustaiteen lisäksi myös musiikkia ja valoshow.

Finlayson Art Area -taidetapahtuman päätösviikonloppua juhlitaan vedostusnäytöksien, sirkuksellisen performanssin ja lastenkonsertin parissa. Juhlatunnelmissa mukana on myös Werstas, joka järjestää viikonloppuna maksuttomia opaskierroksia ja näyttelyt ovat avoinna sekä lauantaina että sunnuntaina.

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)