Sorin Sirkus mukana Apua Ukrainalle! -tukikonsertissa

Sorin Sirkus on mukana Apua Ukrainalle! -tukikonsertissa, jonka tamperelaiset taidelaitokset toteuttavat yhdessä Ukrainan sodan uhreille keskiviikkona 16. maaliskuuta klo 19 Tampere-talon Isossa salissa. Konsertin tuotto ohjataan lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Tukikonsertissa lavalle nousee vaikuttava joukko eri alojen artisteja. Tampere Filharmoniaa johtaa kapellimestari Jan Söderblom, ja konsertin juontavat näyttelijät Emmi Kaislakari ja Panu Raipia. Muina esiintyjinä nähdään näyttelijät Heidi Kiviharju, Elisa Piispanen, Saska Pulkkinen ja Arttu Soilumo sekä sopraano Anu Komsi ja baritoni Tommi Hakala. Sorin Sirkuksen Anna Knuuttila esiintyy vertikaalikankaalla. Konsertin suojelijana toimii Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Lisätietoja konsertin sisällöstä voi lukea Tampere-talon sivuilta. Liput ovat myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa ja Tampere-talon lipunmyynnissä. Peruslipun hinta on 49 euroa. Lisäksi konserttikävijöiden on mahdollista lisätä ostamansa lipun hintaan lisätukea joko 50, 100 tai 150 euron arvosta. Konsertti kestää noin 2 tuntia ja sisältää yhden väliajan.

Konsertin järjestää Suomen Punaisen Ristin Tampereen osasto, ja tuotannosta vastaavat Tampere-talo ja Tampere Filharmonia.

Suomen Punainen Risti: Poliisihallituksen keräyslupa RA/2020/1407/9.11.2020

 

Konsertin mahdollistavat:

Aamulehti
AiCan
Akun Tehdas
Lippupiste
Sorin Sirkus
Suomen Punainen Risti / Tampereen osasto
Tampere Filharmonia
Tampereen kaupunki
Tampereen Komediateatteri
Tampereen Ooppera
Tampereen Taidemuseo
Tampere-talo
Tampereen Teatteri
Tampereen Työväen Teatteri
Vapriikki

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)