Sorin Sirkus ja Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut aloittavat Sanasirkuksen Hervannassa

Suomen kieltä voi oppia sirkustempuilla

Suomen kielen opettelu voi olla haastavaa, mutta se voi olla myös hauskaa! Tampereen Hervannan alueen lapset pääsevät kokeilemaan, miten suomen kieltä voi oppia sirkustemppujen avulla. Uusia sanoja opetellaan hauskojen musiikkileikkien ja temppuilun lomassa. Mukaan ovat tervetulleita suomea äidinkielenään puhuvat sekä vasta kielen alkeita opettelevat alle kouluikäiset lapset perheineen.

Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut ja Sorin Sirkus aloittavat Sanasirkuksen Hervannassa. Sanasirkuksen tarkoitus on tarjota perheille hauskaa tekemistä ja innostaa opettelemaan suomen kieltä yhdessä. Sirkusopetuksen tukena käytetään kuvia, eleitä ja joskus myös tukiviittomia.

"Sirkus sopii kaikille ja on mainio työväline monen muun ohella myös kielenoppimiseen. Ilo ja rentous luovat ilmapiirin, joka edistää oppimista. Paljon puhutaan myös kehollisesta kielenoppimisesta. Sorin Sirkus on tehnyt useita vuosia töitä esimerkiksi maahanmuuttajataustaisten sekä kielellisiä erityisvaikeuksia omaavien lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Palaute on ollut todella hyvää", sirkusohjaaja Tytti Vuolle kertoo.

Sanasirkusta järjestetään keskiviikkoisin 4.9.–13.11.2019 klo 9.30–10.30 (Sanasirkusta ei järjestetä syyslomaviikolla ke 16.10.) Hervannan vapaa-aikakeskuksessa (pienessä balettisalissa, tilanro 123) osoitteessa Lindforsinkatu 5. Hyppää mukaan yhdelle tai useammalle kerralle koska vain!

Sanasirkus on suunniteltu yhteistyössä kulttuuripalveluiden, Sorin Sirkuksen, varhaiskasvatuksen erityisopetuksen sekä naisten kansainvälisen kohtaamispaikka Naistarin kanssa. Tervetuloa mukaan! 

Oheisesta linkistä löydät Sanasirkuksen tiedot myös arabiaksi, englanniksi, persiaksi (dari), somaliksi ja venäjäksi: https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2019/09/10092019_4.html

The following two tabs change content below.