Sorin Sirkus hakee esitystä Taidetestaajien ohjelmahakuun lukuvuodelle 2022–2023

Taidelaitosten ohjelmahaku Taidetestaajiin lukuvuodelle 2022–2023 on alkamassa. Sorin Sirkus on mukana taidelaitoksena Taidetestaajien toiminnassa kuluvana lukuvuonna 2021–2022, ja toimintaa on tarkoitus jatkaa. Haemme ammattilaissirkusesitystä Taidetestaajien ohjelmahakua varten, lukuvuodelle 2022–2023. Valinta on ehdollinen sille, että Sorin Sirkus valitaan Taidetestaajien taidelaitokseksi myös ensi lukuvuodelle. 

Taidetestaajat-toiminta vie kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset kokemaan ja arvioimaan korkealaatuista taidetta. Taidetestaajat-toiminta on muutakin kuin käynti teatterissa tai museossa. Taidevierailuihin liittyy taidekokemusta syventävää ennakko- ja jälkityöskentelyä. 

Haemme sirkusesitystä, jonka voi esittää 10–20 kertaa kahdeksasluokkalaisille syys-lokakuussa 2022. 

Esityshakuun voivat osallistua sirkuksen ammattilaisryhmät. Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset 19.12.2021 mennessä osoitteeseen sorinsirkus@sorinsirkus.fi. Hakemukseen tulee sisällyttää ainakin  

  1. Esityksen kuvaus, perustiedot esityksestä sekä linkki kuva-/videomateriaaliin, jos sellaista on 
  2. Ehdotus esityksen yhteydessä toteutettavasta yleisötyöstä 
  3. Tekniset tiedot sekä työryhmän kokoonpano: artistit ja tekniset työntekijät 
  4. Ehdotus tapahtuma-ajoista lukuvuodelle 2022–2023 (syys-lokakuu 2022/tammi-helmikuu 2023) 
  5. Esityksen hinta ja 
  6. Työryhmän tai yhteisön CV ja yhteyshenkilön tiedot 

Sorin Sirkus on monipuolisia palveluita tarjoava sirkuskeskus, tunnettu nuorisosirkus ja taiteen perusopetuksen oppilaitos, joka haluaa antaa nuorille ja koululaisille mahdollisuuden nähdä ja kokea ammattimaista sirkustaidetta sekä kehittää ammattisirkuksen näkyvyyttä Tampereella ja Pirkanmaalla.  

Sirkustaiteen perusopetuksen lisäksi Sorin Sirkuksella on lisäksi paljon esitys- ja sosiaalisen sirkuksen toimintaa sekä kotimaisia kansainvälisiä yhteistyöhankkeita.   

Vuonna 2017 alkanut Suomen suurin kulttuurikasvatusohjelma Taidetestaajat on vuodesta 2017 avannut uusia yhteistyömahdollisuuksia, kehittänyt nuorten yleisöjen kohtaamista, tukenut koulujen retkiosaamista sekä edesauttanut kokonaan uuden toiminnan syntymistä Suomen taidekentällä. Taidetestaajat on osa Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton toimintaa, ja sitä rahoittavat Suomen Kulttuurirahasto, Svenska kulturfonden sekä opetus- ja kulttuuriministeriö. 

Lisätietoja esityshausta antavat tuottajat Pertti Huovinen (p. +358 44 736 3067) ja Lari Aaltonen (p. +358 44 345 3748) arkisin toimistoaikaan tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sorinsirkus.fi. 

The following two tabs change content below.

Pertti Huovinen

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.

Latest posts by Pertti Huovinen (see all)