Sorin Sirkus hakee äitiysloman sijaista sosiaalisen sirkuksen tuottajaksi

Sorin Sirkus hakee sirkustaidetta ja taidelähtöisiä menetelmiä arvostavaa osaajaa sosiaalisen sirkuksen tuottajaksi. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus 2.1.2019 alkaen.

Sosiaalisen sirkuksen tuottaja toimii Sorin Sirkuksella Tampereen Nekalassa (Ahlmanintie 63) ja vastaa sosiaalisen sirkuksen hyvinvointipalveluiden tuottamisesta, kehittämisestä sekä projekti- ja hankehallinnosta osin kansainvälisessä ympäristössä. Tuottajan vastuulla on oman toimialansa kehittäminen, suunnittelu, toiminnan koordinointi sekä raportointi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii ymmärrystä, kokemusta ja ideoita sosiaalisen sirkuksen ja muiden soveltavien taiteiden käytöstä tai taiteen käytöstä erilaisissa yhteyksissä, vankkaa kokemusta hanke- ja projektihallinnosta, tuotteistamistaustaa sekä budjetointitaitoja. Arvostamme alaan sopivaa koulutusta, kokemusta ja työtä helpottavia omia verkostoja.

Sorin Sirkuksen sosiaalisen sirkuksen tuottajan toimenkuvan näet täältä: Tuottaja_sosiaalinen sirkus.

Sorin Sirkus on tamperelainen, vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus. Toiminnan tarkoitus on ylläpitää, edistää ja kehittää lasten ja nuorten sirkustaiteen harrastusta.  Sorin Sirkus antaa taiteen perusopetusta yleisessä ja laajassa oppimäärässä. Sirkuskoulussa on yli 500 oppilasta.

Taiteen perusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus järjestää monipuolisesti muuta toimintaa. Sosiaalisen sirkuksen toiminnassa Sorin Sirkus on suomalainen edelläkävijä, joka paitsi järjestää toimintaa erilaisille erityisryhmille, myös kouluttaa sosiaalisen sirkuksen ohjaajia kansainvälisessä ympäristössä sekä osallistuu aktiivisesti erilaisiin kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin.

Esiintyvät-ryhmä esityksineen on tunnettu korkeasta teknisestä ja taiteellisesta tasostaan sekä Suomessa että ulkomailla. Sorin Sirkus on myös aloittanut yhteistyössä Tampereen normaalikoulun kanssa Suomen ensimmäisen sirkuspainotuslinjan niin yläkoulussa kuin lukiossakin. Sorin Sirkus tarjoaa lisäksi lyhytkursseja ja koulutuksia sekä esityksiä ja elämyksiä kaikille sirkustaiteesta kiinnostuneille.

Sorin Sirkus on kansainvälisesti aktiivinen toimija. Yhteistyötä, tutkimusta, vaihtoja ja esiintymismatkoja tehdään ympäri Eurooppaa eri sirkuskoulujen, festivaalien, opettajien, lasten- ja nuorten sekä yliopistojen kanssa.

Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja palkkatoivomus tulee lähettää sähköisesti 12.12.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen merja.koskiniemi(at)sorinsirkus.fi

Tiedusteluihin vastaa 7.12. alkaen arkisin klo 12-14 tuottaja Piia Karkkola, piia.karkkola(at)sorinsirkus.fi,  puh. 044-345 3748. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 51 alussa ja työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti 2.1.2019.

The following two tabs change content below.

Piia Karkkola

Kirjoittaja työskentelee Sorin Sirkuksen tuottajana.